Pesto-omelett!

Åt nyss världens godaste lunch. Omelett med pesto, tomat, paprika och chili.

Idag är jag ledig och har en date med tvättstugan. Det är ju trots allt alla hjärtans dag. ;)

Har också träningsvärk från gårdagens träning. Skönt! Då vet jag att jag gjorde bra ifrån mig. :)

Ha en awesome dag! Kommer snart med bilder från förra helgen och allt jag missat lägga upp här då jag varit lat som vanligt. :)


Dålig men bra!

Det är fredag och när jag slutar klockan 14:00 idag har jag helg. Kan det bli bättre?

Igår efter jobbet var jag hungrig, trött och sugen. Var så nära att beställa pizza för det kändes som en sån kväll när man kryper upp i soffan, i bara pyjamas och kollar på film med god mat. Jag vilade på saken och när jag vaknade tog jag tag i det och fuskade. Men beställde inte pizza.. Nej nej jag fuskade med att koka lite ris till min kyckling jag skulle äta. ;) nöjd brud idag! Jag är dålig, fast bra!

Nu rekommenderar jag inte folk att fuska för det är inte vägen till bättre vikt och hälsa. Så skratta åt mig nu och gör det bättre själva! Visa mig.

Ha en underbar dag och trevlig helg folket.


Väldigt god morgon!

Sovit jättebra inatt. Har blivit morgonpigg, är det pga nya kosten tro?

Har tagit en lång dusch och nyss gjort en smootie på naturell yogurt och frysta bär som frukost. Säger bara magic bullet, den enda användbara sak som sålts på tv-shop. Men kan inte minnas att jag köpte den där ens. Jaja.

Klockan ett kommer Salle på lunch. Vi ska äta en köttbit, sallad och sås. Sen ska jag åka och jobba kväll.
Btw har det gått en vecka sen jag startade det här och tjuvvägde mig när jag vaknade. Avslöjar ingenting men det går riktigt bra. :) hade jag inte fuskat så hade det troligtvis gått bättre och det känns lite surt men jag är klart nöjd!

Önskar alla en bra onsdag!


Det fortsätter trots fusk!

Igår... Alltså jag och fyra vänner till hade en mysmåndag och fikade semlor och andra gottiga saker. Skäms men ändå inte. Idag var jag tillbaka på banan igen och har ätit gi hela dagen. Ägg till frukost samt tacos till middag.

Tog isbergssallad som tacobröd och skippade osten. Vet inte om jag kan äta ost men det kändes inte bra så jag struntade i den helt enkelt. Blev jättegott! En aning svårt att riva av stora blad på salladen så dom kunde användas som tacobröd bara.

Annars har jag varit och testat lite arbetskläder vi ska få på jobbet idag, kollat på film, struntat i tvätttiden bara för att jag kunde samt umgåtts med vänner ikväll. Imorgon kväll väntar jobb igen och räknar nu ner dagarna till ledig helg.

God natt alla där ute!


Jag döör snart!

Ja det är sant! Är så hungrig/godissugen att jag snart spricker. Har varit duktig hela dagen och hållt mig ifrån kolhydrater. Efter jobbet var jag på middag hos mamma och pappa för att fira min syster som fyllt år. Till och med då åt jag bra, förut om den lilla tårtbiten jag tog efter maten. Men var ju tvungen att ställa upp för syrran när hon fyllde år och allt.. Ni vet. ;)

Nu är jag hemma, ensam och så sugen. Har febrilt försökt prata med vänner hela kvällen samt tänkt på hur värt det här kommer vara imorgon då jag stolt kan säga att jag inte föll för suget. Än är klockan bara nio och jag kan inte sova än så sitter klistrad här i soffan och leker med mobilen för att inte gå till köket och göra bort mig. Fan fick jag en "rush" av tårtan och nu vill ha mer? Är mitt beroende tillbaka?

Oh My vilken kväll...


Dag tre

Nu har även dag tre gått och jag har varit duktig. Jobbade mellan 15-22 så det fanns inte rum för något fredagsmys .

Frukosten/lunchen (försov mig idag) bestod av ett kokt ägg, en smootie på naturell yoghurt och bär samt grönt te.

Middagen blev kycklingfilé, sallad och lite currysås. En morot och grönt te på det. Var godissugen efter maten, det kan jag erkänna men tog tuggummi och jobbade vidare. Ibland är jag glad att jag jobbar kvällar så man slipper sitta hemma i soffan och bita på kuddarna.

Imorgon blir det jobb igen från klockan sju. Har redan två kokta ägg som väntar till frukosten som vanligt vis annars brukar vara två mackor.

I can do this!


RSS 2.0