En lägenhet rikare.. i en månad iaf

Bra dag! Hunnit med jobba, middagsbjudning, kollat och fått ny lägenhet (över en månad), träffat vänner för solning och kvällsmål alà mcdonalds. Theres, min nya fru stannar över natten så vi ska snart lägga oss i sängen och kolla på lite film. Om vi kan slita oss från våra datorer vill säga. Hon ligger i sovrummet och jag i soffan.. vi är sociala som vanligt. Men som vi brukar säga.. ord är för folk som inte känner varandra. Vi behöver bara möta varandras blickar för att förstå varandra. Haha galet! 
 
Imorgon får jag nycklarna till lägenheten men ska nog inte flytta in där på riktigt förän i helgen. Känns lite läskigt att den ligger längst ner så man kan se in ganska bra i lägenheten. Och gruvar mig för första natten.. någon som vill komma och göra mig sällskap?
 
Imorgon är jag också ledig. Ska försöka hinna tvätta, dammsuga och packa lite kläder så jag är klar tills helgen. Jobbar såklart mitt i allt och tänkte ha framförhållning för en gångs skull. Ska även göra någon snabb första hjälpen- upplivningsförsök på mammas blommor. Förlåt i förskott. Jag gjorde så gott jag kunde. ;)
 
NU, kvälspromenad med Douglas. God natt på er!

Middagsbjudning!

Har precis satt in en potatisgratäng och tänt grillen. Ikväll har jag två hemliga gäster på besök. Trevlig afton önskar jag er!


Myspys!

Det är en riktigt regnig och trist dag så Theres och jag har filmstund i sängen. Snart måste jag dock kliva upp för jobbet kallar.. Ha en mysig måndag och bra vecka!


En härlig dag och kväll!

 
Chillkväll i soffan. Theres är här.. fortfarande. Hon funderar på att flytta in och jag tackar inte nej då hon har roat mig med att gå catwalk fram och tillbaka i vardagsrummet till låten "to sexy". Hysteriskt roligt! Vi har även frossat i glass oh tänkt kollat på film men då vi är osociala båda två har vi suttit med varsin dator mest hela kvällen.
 
Nu sitter jag med en ansiktsmask. Måste börja ta hand om ansiktet. Ja hela kroppen för den delen efter festivalveckan men vi börjar med ansiktet ikväll. Mår helt okej! Glad och lugn utan oroande tankar ikväll .Länge sen jag kände mig såhär chill. Är det Theres dans eller faktum att jag börjar repa mig låter vi vara osagt. Ikväll har jag en sovkamrat, imorgon börjar en ny vecka med jobb så man slipper sitta hemma och fundera. Tisdag ska jag kolla på lägenheten, till helgen kommer Emma hem från Motala. Allt börjar se ljust ut! Det går bra nu!
 
 

Dålig förlorare!

Fått se en ny sida av Theres idag. Hon är en riktigt dålig förlorare! Vet inte om jag vågar vara kvar här hemma längre.. Förutom vunnit på wii har jag ätit pizza och skvallrat om helgen. Börjar även känna mig en aning dålig. Hoppas inte jag blir sjuk!!!


Senaste nytt!

Mitt i all yra tar jag mig tid att skriva en uppdatering. :)
 
Livet just nu, värdelöst men jag repar mig. Orkar inte tänka på någonting och bara försöker överleva. Längtar så mycket tills jag får ett riktigt hem så jag kan börja bygga upp allt på nytt. Lägenheten som jag hade anmält mig till.. låg etta ganska länge men så sista dagen blev jag tvåa. Osäkert om jag får den just nu men hoppet kvarstår.
 
En annan rolig sak. Gick in på blocket för att kolla andra hands lägenheter och idag hade någon lagt upp en etta dom hyr ut under augusti. Möblerad och klar att flytta in på tisdag. Lägenheten ligger också i området där jag vill bo på riktigt, dvs nära jobb, mamma och vänner. Ringde direkt upp och kan mycket väl bli så att jag nu flyttar in i deras lägenhet under en månad. Blir flytt hit och dit, jag vet men alltid bättre än parkbänken. ;)
 
 
Med det avslutar jag nu uppdateringen för denna gång med en peppande tanke att allt kommer bli bra en vacker dag. Ha en rolig lördag!
 
 

Lyckligare nu

... jag försöker i alla fall inbilla mig det. Men det svider i hjärtat varje dag, timme och minut. Kan man falla så djupt att man inte ser sanningen? Att man blundar och skapar sin fantasivärld i hopp om att det ska bli så underbart en vacker dag? Du fick mig. Du rev sönder mig. Vem ska bygga upp mig?
 
 
Emma, världens bästa Emma! Fick den här låten av henne för någon dag sen. Hon är mitt realistiska öga i dramat. För jag vill fortsätta drömma, hoppas och tro hur konstigt det än låter. En dag kommer jag se tillbaka och skratta åt det hela. En dag kommer jag ge all denna kärlek till någon som verkligen förtjänar och vill ha den. En dag kommer jag vara nummer ett för någon som ser värdet i mig.
 
 
 
 

Gårdagen blev galen. Den kvällen tog priset av alla kvällar. Jag tyckte tydligen det var hög tid för en "all in" kväll med allt vad det innebär. Förfest hos min vän Theres. Hon gjorde dom godaste drinkarna som hon hade kommit på själv. Epic mother theres hette den berömda söt-sura drinken som la grunden för alla mina snesteg under natten. Vi gick iväg på stråket, eller åkte vi taxi(?) ganska sent. Var mycket folk men vi kom såklart in före kön överallt tack vare Maja. Jag tycker det är mer roligt att folk köper vip-armband för ???kr och ändå kommer vissa in före. ;) Har minne av att vi står längst fram vid någon scen och rockar, dansar ute på något tält, dricker cider, köper fyllemat gånger hundra. Jag hittade ett foto i mobilen av min mat inatt. Tog tydligen både älg-wrap och korv med bröd. Ryktet går att jag även äter upp theres halva hamburgare men det tar jag med en nypa salt. :O Vad som händer resten av natten vet bara gudarna, och den stackars nyktra kille som hämtade mig. Nu blir det rehab innan nästa "kvällspass" går på.


Festkväll 5!

Efter denna festivalvecka LOVAR jag att bli en nykter, bättre, hälsosammare människa! Skål!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_50119363e087c3038f00000d.jpg" class="image">


Stråketkväll nr 4

Ja en drink var att ta i. Vi förfestade med tio drinkar innan vi begav oss ner på stråket igår ;) Kvällen var helbra. Följd av en mysig natt. ;) Och mindre bra morgon då jag skulle jobba från klockan två. Nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova några timmar innan morgonpasset. Imorgon kväll är sista kvällen på stråket och jag ska givetvis infinna mig där med Theres och resten av stan. Hoppas den blir lika givande som alla andra varit. God natt och sov så gott!


If ypu snooze, you lose!

Gaaah! Bakis! Det är festivalvecka i vår stad och det känns. Igår var vi ut ett helt gäng på stråket och roade oss, minst sagt. Otroligt rolig kväll/natt/morgon. Var klockan halv fem när jag somnade?
 
Idag är jag äntligen ledig. Har legat i soffan och kollat på tv samt sovit. Fint väder har vi fått också men kunde inte sitta länge på balkongen pga huvudvärken. Ikväll vill Theres ut och ta en drink i all enkelhet. Vi får se om jag orkar eller måste vara ofin och tacka nej. Skulle behöva en hemmakväll. Men som jag också brukar tänka.. if you snooze, you lose. ;)
 
Var in och tittade på min placering ang lägenheten jag sökt. Ligger just nu etta! På fredag avgörs det. Men är lite bitter över inflytt 1 november. Vart ska jag bo dom tre kommande månaderna? Mamma och pappa kommer hem nästa helg. Är inne på blocket 100 gånger per dag för att försöka hitta någon andra hand eller liknande men finns inget passande. En liten studentlägenhet hade passat bra, kanske ska ta någon drejkurs så jag är garanterad en liten lya så länge. Skitliv. Blir parkhäng eller hotell på pappas bekostnad "blink blink".
 
Nu ligger valet mellan en dusch eller vilostund. Vi får se vad som faller på. Ha en fortsatt trevlig dag!
 
 
 
  

Lever rocklivet!

I fredags tänkte jag var nykter och hemma då jag började kl 7 på lördag morgon. Att stråket och yran satt igång i staden gjorde det hela svårt. Slutade med att jag var ut en sväng och fick mindre än fyra timmars sömn. Ganska pigg jobbade jag lördagen. Åkte hem på en vila efteråt och svidade om för feset igen. Gårdagen blev rolig och galen, som vanligt alltså. Var vi på två eller tre förfester? Träffade mitt jobbgäng ute och vi dansade som galna tills det stängde. Då gick vi på krogen och dansade in stängningen där också. Idag är jag jättetrött då jag inte fick så mycket sömn under natten. Ska infinna mig på jobbet om en timme. Längtar redan tills arbetskvällen är över så jag kan slänga mig ner i sängen igen. Ha en bra dag!


Vägning!

Veckans vikt: -0,4 kg Totalt: -10,6 kg


En aktiv dag!

En bra dag! Syster och hennes 3åriga Jennah kom på besök. Vi åkte runt på barnens hus och åt lunch på Mcdonald`s. Världens mysigaste och roligaste unge! Längtar tills jag får vara barnvakt så man får kolla på lite tecknat och leka, utan att det känns märligt. ;)
 
Suttit med teorin hemma under eftermiddagen. Dock råkade jag somna ifrån den. Som en räddare i nöden ringde Theres och väckte mig. Åkte med henne, Helena och hennes kille för att ta en glass och kolla in hamnen som börjar ta sig. Imorgon börjar krogstråket. Som jag längtat!
Efteråt följde Theres med mig hem på lite pyamasparty framför en film. Nyss var vi ut och tog en nattpromenad med Douglas och kollade in ett lägenhetshus i närheten som har dykt upp på bostadstorget. En två nära jobb, mamma och vänner. Ligger för tillfället 4 i kön men hoppas ju att folk fattar att jag behöver den mest och drar sig ur. ;)
 
Nu ska jag vara osocial mot Theres som ska sova här och köra teori innan vi går och lägger oss. Imorgon har vi massor att göra på stan. Så god natt på er, snart. :)
 
Vem är mest lycklig över lunchbesöket tro? ;)
 
Nattpromenad! Skitkallt var det också.
 
 

Mick och jag plus en fin kväll!

Fick ett och annat gott skratt ikväll med bästa Mick. Åt finmiddag (pasta och köttfärsås) på balkongen då solen äntligen tittade fram. Sen tittade vi på breaking dawn och åt jordgubbar samt drack cider. Tyckte det var hysteriskt roligt att Mick 26 år fick visa legg på ICA då hon handlade cider 0,7%. Hoppas hon körde hem lagligt. ;)
 
Imorgon är jag ledig. Ska på hemlig uppdrag under morgonkvisten. Ryktas också om att syster och hennes barn kommer in till stan och hälsar på. Barnens hus och Mcdonald`s is it! På kvällen har jag bokat in spinning. JA ni läste rätt. Måste verkligen ta mig iväg på det. Varit alldeles för lat och kan behöva röra på kroppen en aning.
 
 
 
Annars far samma gamla tankar runt i huvudet. Jag är less! Orkar inte med något mer drama. För i slutet vet jag att allt jag gör inte har någon betydelse. Det är inte meningen att bli. Kommer aldrig ske. Vill jag ens? Jag är på väg att nå min gräns för vad jag tål. Vill verkligen tro gott om alla människor och har pushat min tilllit länge nu. Varför orkar jag fortsätta cirkusen? Finns det något alls att vinna på det hela? Berätta gärna det i så fall.
 
God natt!
 
 

Vaknade på fel sida soffan..

Skön arbetsdag! Skönare stund på soffan..som slutade med att jag vaknade upp lite vresig. Ringde stackars Mick som bara fick höra mummel och "vet inte" i frågan vad vi skulle äta när vi ska ses senare. Hon frågade till sist "är det NÅGONTING som duger då?". Haha älskart! Ikväll blir det mys och film i alla fall. Och förhoppningsvis ett leende till slut. ;)


Liten godnatt bikt!

Hur hamnade JAG i detta drama, egentligen? Någon/några andras problem har blivit mina. Skrattretande hur jag kan sätta mig in i konstiga situationer. Har man lite drama i livet så skapar man. Det är tydligt! Livet är galet och bjuder på det mesta. Jag måste skriva en bok när jag bli gammal. Det kommer bli en bästsäljare. Och inga jag känner kommer gå säkra. ;) God natt och tack för ordet.


The man is home!

Glad! Nu har Douglas kommit hem från stugan. Har spenderat några veckor med mina föräldrar. Tror han haft det väldigt bra då han har fått badat, åkt båt, sprungit fritt och blivit bortskämd av dom. :) Imorgon (om min träningsvärk är borta) ska jag ta en långpromenad/joggingtur med honom före kvällsjobbet.
 
Kvällens jobb slutade dåligt. Eller inte dåligt men jag fick sitta på övertid hos en brukare tills nattpersonal kom och avlöste mig. Hatar övertid på kvällen. Man är trött och vill bara hem, fort! Hoppas morgondagens kvällspass går bra utan krångel. Meeen.. man jobbar med människor. Man får helt enkelt ta det som kommer. :)
 
Nu blir det sängen snart. Dödstrött. Vi hörs av mer imorgon. God natt på er alla där ute!
 
 
 

Se här, jag har lagat mat!

För först gången lagar jag riktig mat på flera veckor. Nåja, simpel qourn och ris.. Men jag har iaf stått vid spisen och gjort något. Hade gärna velat ha lite grönsaker också men fick gå utan denna gång. Det blir nästa steg i min kamp mot seriös matlagning. Nu duchen och sen jobb hela kvällen. På återseende! :)


Några bilder från förfesten!

Lite pics. Vi körde lite lekar under förfesten. Om ni undrar vad en av killarna gör mot väggen så är det inte en lapdance vi får se utan charader. ;)
 

Dax för skärpning!

Nu är det hög tid att bli bättre på att laga nyttig mat och sätta igång med träningen. Det känner jag idag då jag är helt förslappad. Från någonstans har jag åter fått den där gnistan och styrkan. Ska genast bege mig till mitt gyms hemsida och boka in ett spinningpass till veckan samt planera in ett besök på crosstrainern på gymmet. Nu är det slut på barnsligheterna.
 
Har tagit en diskmaskin och tvättmaskin. Har också vattnat mammas stackars blommor hon lämnade åt ödet när jag fick hyra lägenheten över sommaren. Känner mig pigg fast jag egentligen är helt död i kroppen. Både bakis och träningsvärk sen laserhallen. Kan knappt gå eller sätta mig på toaletten nu. Det är illa! Ska kura ner mig i soffan med någon bra film och mysa resten av dagen och kvällen. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter och slutet på min kris och alla andra bekymmer. Det har jag bestämt!  

Säger ingenting!

Tänker låta det vara osagt vart jag befinner mig just nu och väntar, men visst luktar det lite pizza här allt. ;) Ska våldsgästa salle med lite härlig bakislunch. Gårdagen var awsome! Laserhallen måste jag besöka oftare. Svettigt men så kul. Har träningsvärk i hela benen. Så visst tog man i dom tjugo minuterna man sprang runt och sköt folk på. Efteråt en jättemysig förfest med världens bästa gäng. Och till sist krogen. Mer bilder kommer sen men lägger ut en bild på mig och Sanna, härligt (o)nyktra på krogen. Ha en bra sändag.


God natt!

Haft en bra och mysig fredagskväll hemma. Fick lite besök och har kollat på flera filmer, druckit cola och ätit popcorn. Helt okej alltså! :) Imorgon är jag sådär skönt obakis och ska passa på att gymma lite. Senare ska jag besöka laserhallen med gänget och till sist festa till det lite. Hoppas och tror det kommer bli en bra lördag för mig. Vad ska ni hitta på för skoj då? :)


FÅR jag äta godis fast det är torsdag?

Säregen humor. Ligger i soffan och skrattar åt mig själv. Har lite egentid ikväll men det börjar redan spåra så.. kom och rädda mig från mig själv!


Ny hårfärg!

Igår var Emma hit och färgade mitt hår. Ni skulle ha sett min utväxt, såg nästan grått ut! Det märks att man kommit upp i ny ålder. ;) Iaf, vi skulle bara göra mörka slingor men kom på att vi inte hade någon slinghätta eller "virkpinne". Såå det blev helfärg! En aning mörkt, vet inte om jag ska lägga in ljusa slingor i det. Vad tycker ni? :)


Tillrättavisning!

Jag skriver mycket i gåtor nu för tiden. Jag har ingen lust att skriva FÖR privat men har behov av att få ut lite ur min hjärna.

Det har kommit fram att vissa tror det är min förra pojkvän jag skrivit om i förra inlägget. Det vill jag bara tillrättavisa att det är fel.Skulle aldrig kunna kasta ur mig några dumma meningar om honom. Han skulle aldrig ens kunna göra något så dumt att jag skulle behöva vädra ur mig det här. Han är en av dom finaste människorna som finns.

Klart slut. Inga mer funderingar på det! :)

Man lär så länge man lever

Ni vet, jag skrev för någon dag sedan att jag gjorde ett smart beslut som jag kunde vara stolt över. Mådde inte så bra över det men jag visste att det var rätt. Jag ramlade tillbaka igen.. Och har fått igen för det. Känner mig naiv, blond, dum, korkad och lurad. Är så less på mig själv som gick emot det jag visste var rätt. Less på att jag svek mig själv framför allt. Nu ligger jag här igen, sårad och ensam. Tack för den! Samtidigt vet jag att jag är en så mycket bättre männsika och värd så mycket mer. Om man ser det så, var det ett bra uppvaknande. Du är feg, jag är vuxen.


Kalaskul!

Födelsedagen blev jättebra! Gänget kom hit på lite fika. Vissa stannade hela nattet och drack vin. Fick en hemlig lapp av alla där det står att jag ska vara klar en viss tid och datum i augusti. Undrar vad det kan vara! Nyfiken gånger hundra! Fick också en godismaskin av Emma. Nu blir det jobb om jag ska ha en godisbit. Klyftigt va? ;)
 
Hämtade en prinsesstårta som jag hade beställt under dagen. När jag kom och skulle betala sa dom att den var betald och klar. Min kära mor och far hade ringt dit i hemlighet och betalat den. Det syndes också på tårtan, fick en fin hälsning på den från dom. Världens bästa föräldrar. Tack! :D
 
Lite bilder på det..
 
 

Födelsedagsmiddag!

Om födelsedagsbarnet själv får välja.... ;)


Året som gått!

Imorgon fyller jag 25 år. Sitter och funderar på om det har varit ett bra år. Det har det verkligen. Händelserikt om inte annat! Mest lycklig är jag över denna blogg jag startade i oktober. Utan den hade jag nog aldrig lyckats gått ner i vikt och behållt fokus när jag hade dåliga dagar/veckor. Det är långt ifrån över men just nu njuter jag av mina tappade tio kilo. Trots omständigheterna med separation från killen och en oviss framtid är jag nöjd över mitt liv. Försöker njuta av varje minut jag lever och få in allt det roliga. Är stolt över vem jag är idag och väntar med spänning på vad mitt liv som 25 år kan innebära. Bring it on! Jag är redo!


Blogg-appen funkar igen!

Nu blir det lättare att slänga iväg ett inlägg igen. Hurra för det! Ligger i sängen och ska sova. Haft en mysig kväll och kommer vakna pigg och glad utan bakis och ångest. Lägger ut en bild på mig och världens bästa Emma sen förra lördagen på krogen. Hon är min stöttepelare och livscoach. Vad skulle jag göra utan den smarta kvinnan? Bäst bäst bäst! God natt och sov så gott!


Ikväll får någon annan sköta ställningen på krogen..

Lördag. Och jag ska vara nykter. Känns jätteskönt om jag ska vara ärlig. Ska mysa ner mig i soffan, kolla på film och äta onyttiga gosaker. Ryktas även att jag ska få finbesök senare. ;)
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Riktigt mördarpass då jag fick en timmes sömn natten mot lördag. Men jag lovar att det var värt varenda slitande timme jag jobbade idag. Hysterisk rolig natt med en vän som kom något full och sökte sängplats. Man kanske ska vara nykter oftare så man märker hur otrolig dumma men roliga folk kan vara. Haha galet!
 
 
Ute regnar det, men det kan det lika gärna göra för det ökar min mysfaktor. Hoppas alla får en lika fin kväll! <3

Vägning!

Veckans vikt: -0,7 kg
 
Totalt: -10,2 kg
 
 
ÄNTLIGEN har jag nått tio kilo! Kan inte beskriva hur glad jag är idag. Hade som minimum-mål att går ner tio kilo till min 25års dag och.. jag fyller år på måndag. :D Bättre present kunde jag inte ge mig själv.

Livet är kaos!

Ni får ursäkta mig att denna blogg inte handlar om vad det BÖR handla om. Träning, hälsa och allt där mellan. Det har mer blivit ett klotterplank för mitt struliga liv som inte vill ordna upp sig. Försöker få till en vardag, ett nytt liv och nya rutiner men allt är bara kaos och en stor lekplats. Söker desperat en plats att bo på, har alla mina kläder i svarta säckar eller på golvet, handlar mat för dagen, sover sällan samt känner mig rastlös och orkeslös på samma gång.
 
Ner i vikt går jag, men inte på ett hälsosamt vis för tillfället. Jag är helt enkelt inte hungrig eller för lat för att handla. Sen saker som träning, boka körlektioner, utföra ärenden och bara ta det lugn existerar inte. Orkar inte. Snart måste någon komma och ta mig i örat. Kroppen har börjat strejka och svarat tillbaka med sjukdom. Dumma mig!
 
Saknar den där tryggheten jag hade när jag och min pojkvän fortfarande var tillsammans. Jag har ingen trygghet alls nu. Men samtidigt vet jag att det måste vara såhär för att jag någonstans ska kunna landa och bygga upp ett nytt liv. Mitt egna liv. Precis som jag vill ha det.
 
Hänger med och kämpar vidare. Så snart det blir ordning kommer det speglas på bloggen igen med träningstips, recept och kämparglöd.. Håll ut!

Sjuk på alla sätt och vis.

Lat dag. Känner mig lite halvdålig/kramsjuk/febrig/förkyld/trött så det blir soffan och serier hela dagen. Önskar någon kunde komma hit och laga en riktig middag, puffa upp mina kuddar bakom nacken och säga att allt kommer bli bra. Dock kan jag inte garantera något socialt gensvar mer än ett tacksamt leènde. Helt död!
 
Komsi komsi...
   
 

Långa nätter och smarta beslut!

Helgens galna äventyr är nu över och en ny arbetsvecka har börjat. Ska strax göra mig iordning för jobbet men ville skriva några rader först.
 
I helgen blev det tvådagars fest FAST jag hade lovat mig att vara lugn. Jaja, blev en lugn fredag trots  drinkar och krog. Var hemma i lagom tid, inte allt för full. Lördagen blev mer galen och jag somnade hos en kompis i soffan, säkert vid 6tiden? Det är så mysigt att vara uppe länge nu när det aldrig blir mörkt och det är skönt väder ute. Man ska passa på, snart är vintern här igen. ;)
 
Har även tagit tag i en sak som än känns fel men kommer kännas rätt så småningom. Ni vet såna där situationer då hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. För en gångs skulle lyssnade jag på varningen i hjärnan och tog ett smart beslut. Det är inte alls roligt just nu då jag mer än gärna vill ångra mitt beslut och bara köra på men jag kan inte. Jag måste vara smart och tänka att jag gör rätt. För allas bästa. För mitt bästa.
 
I veckan måste jag klämma in ett träningspass. Kankse på gymmet då jag nu bor nästan vägg i vägg med det. Inga ursäkter, speciellt inte då det är ett "dygnet runt- öppet" gym. Vem kom det föresten? Vi som försöker hitta ursäkter har mindre att skylla på nu..
 
Ha en riktigt bra vecka! Hoppas appen kommer tillbaka snart då det inte blir så många blogginlägg nu när man måste logga in på datorn varenda gång.
 
Ta hand om er.
 
 

RSS 2.0