sorry igen för dålig uppdatering! Just nu ...

sorry igen för dålig uppdatering! Just nu är jag överallt och ingenstans. Håller på att packa inför Alanya. Åker imorgon bitti, halv tio går planet!! Fattar inte att det äntligen är dax. Ska njuuuta och bara ha det bra med världens bästa Emma. Hörs av om två veckor då vi är tillbaka igen. Bruna och förhoppningsvis fina biöder jag kan dela med mig av. Ska bli bättre på bloggandet då också. Jag lovar! Puss alla där ute. Kända som okända.


Kämpar på utan att kämpa

Idag är det tisdag och det innebär en tråkig arbetskväll. Men kan inte riktigt koncentrera mig längre då det bara är någon dag tills vi far iväg utomlands. Har fixat allt förutom solskyddsfaktor som borde ligga prio ett. Ska börja småpacka också för att se hur mycket jag får med mig. Typiskt mig att ta med hela garderoben och använda en tredjedel. Skärpning på det!

Med viktväktarna går det sådär för tillfälldet. Eller jag äter inte så mycket så det går nog av sig själv. Har ingen matlust riktigt då det händer så mycket i mitt liv just nu. Går ner i vikt, det är viktigtast. Träningen går bättre då jag mer och mer varit ute och sprungit. Dock har jag fel på mina knän så dom går sönder när jag anstränger dom för mycket. Men ser fram emot en bra sommar med mycket utomhusträning SÅ SOL KOM HIT!


Nu en dusch och lite frukost/lunch. Har öppnat min sex and the city-box för 711 gången så det måste hinnas med ett avsnitt innan jobbet!

Dålig karma-helg!

Helgen som just passerade var allt annat än bra. Det började med en tråkig sak som jag ej kan eller vill prata om här. Det jag kan tala om är att jag hoppas allt löser sig och blir bra igen. Tiden får utvisa hur det går.

Lördag och jag ska cykla hem från jobbet. Märker att min cykel har blivit bestulen. Panik! Den är mitt allt! Var så ledsen att jag gick hem, åt choklad till middag i sängen och lyssnade på depp-musik samt grinade en skvätt. Patetiskt, i now men jag sörjde så min fina baby blå cykel som jag köpte förra året.

Lördag natt. Märker att jag får ont i magen/ryggen och det är ett gallstens-anfall på G. Vid fyra börjar jag ta mina kramplösande tabletter men denna gång hjälpte inte dom och jag får snällt åka i på akuten. Som alltid tar det en evighet innan jag får min starka spruta och allt blir sådär luddigt och härligt igen. Sjukskrivning över dagen och inbokad operation om ca tre månader då läkaren tyckte jag varit inne så många gånger nu (har dom blivit snål på morfin tro).

Mitt i det suddiga ringer en arbetskompis och säger att hon hittat min cykel som står nära jobbet! Lyckan är tillbaka och jag lägger mig för att sova bort dagen och ruset. På söndag kväll får  jag avboka en mysig bingolotto-kväll med några vänner som var inplanerat. Men nu är det en ny vecka och nya tag. Hoppas på bättre dagar, speciellt på fredag då jag ÄNTLIGEN åker till Alanya.



Vägning

Dagens vikt: -0,5 kg

Totalt: 8,2 kg


Ja detta är från fredagen men det kom upp idag. ;)


Forum!

Förlåt förlåt förlåt för min DÅLIGA uppdatering. Det har bara hänt så mycket den sista tiden. :) Men jag lever och ska försöka ta igen lite.

Vi kan börja beskriva vårforum som jag var på för någon helg sen. Vi bodde 14 pers i en jättestuga och festade i tre långa dagar med maskerad, grillning, dans och bastu. Det var något av det roligaste jag åkt på och läängtar tillbaka. Här är några bilder:


Ja och Emma vr utköädda till clowner!


Några shots på fredag kväll ;)


Dansar på afterski!


Shots klockan två!


Världens bästa gäng väntarpå stugan!


Barhäng i köket!


Nintendo-kändisar!


Ja??


Lite segt att komma igång på morgonen.



Ja det var några bilder av 180 st. Sjukt rolig helg jag gärna gör om snart!



Sovit bort dagen!

Gissa när jag klev upp idag? Gissa gissa gissa!
Okej, jag talar om.. halv fyra på eftermiddagen. Hur gick det till? Men det var så skönt att bara få sova utan att man skulle kliva upp till jobbet, göra några ärenden eller gå ut med vovven som ej var hemma.

Nu ska jag fortsätta min slappisdag i soffan. Det var länge sen jag hade en sån här riktigt ledig dag utan måsten. Tjooohooo!


RSS 2.0