Fredagsmys!

Ligger i soffan och bara mår bra just nu. Min pojkvän är på besök ikväll och tillsammans är vi hundvakt till två jättefina små hundar. Har ätit nudelwok och ryggbiff till middag samt ätit popcorn nu ikväll. Har egentligen inte börjat räkna points än men jag är ganska säker på att det går åt rätt håll. Har inte helt glömt bort hur man tänker. Har ätit bra lunch och middag hela veckan, hållt mig från godis och dricka. Ja jag tycker det har gått riktigt bra med tanke på att jag har tränat två gånger och imorgon blir den tredje. 

Btw börjar det bli riktigt kallt ute. Har vant mig med nollgradigt och fick en chock idag då det varit -13 ungefär. Och kallare ska det bli. Tur man är ledig i helgen så man kan stänga in sig. Nä jag är verkligen ingen vintermänniska. Ta mig härifrån. Tur att mataffären och gymmet ligger ca 200m bort. Den sträckan kan jag gå. Men inte mer. 

Nä nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Känner mig lite trött. Inte så konstigt när jag klev upp klockan sex imorse. :)




God natt!

Gymmade igen

Igår gick jag iväg på gymmet igen. Körde kondition. Tänkte bara köra en halvtimme men för varje fem min som gick efter den där halvtimmen tänkte jag "fem minuter till, jag klarar det". 

Lagade viktväktarinspirerarnde mat igår också. Svamprisotto med baconinlindad kycklingfilé. Blev hur gott som helst. Självklart hjälpte min kille till.. Eller ganska mycket. Kanske därför det blev så lyckat? ;)

Idag.. Arbetsdag för första gången på året. Känns sådär men det är bara att ta sig iväg. Vi är iaf rätt sida om året nu och det blir bara ljusare och ljusare. 
Ha en bra dag!




Gymmet istället för fika på stan

Idag hade jag planerat in att träffa en vän på stan för att fika och umgås lite. När hon ringde så frågade hon om vi inte skulle ta en sväng på gymmet före eller efter. Till en början var jag lat och sa att jag inte orkade så vi bestämde fika helt enkelt. När vi la på luren och jag hade suttit och tänkt lite så ringde jag upp. Kort och gott blev det gymmet, utan fika. Lite nöjd är jag i alla fall! :)

Nu sitter jag nyduschad och kollar efter lite recept. Har anlitat min mamma som har bil att köra mig till affären för att handla lite basvaror som är bra att ha hemma.

Första dagen har börjat bra. Dock är jag fortfarande missnöjd över att jag inte har någon våg hemma så jag kan börja väga in mig varje vecka. Men en sån sak kan inte stoppa mig från att vänta med att sätta igång. Är redo nu, eller nyss.

På återseende!

Nu är jag tillbaka!

Det var nästan ett år sen jag skrev sist. Då försökte jag tappert komma igång med ett hälsosammare liv.. mitt i min singelkris! Det gick sådär inte helt oväntat. Det går inte att leva för att festa och samtidigt välja bra mat och träna. I alla fall kunde inte jag det. Idag mår jag mycket bättre och är redo för att öppna min blogg på riktigt igen. Låt mig berätta vad som hänt.
 
Ja ni vet att jag tråkigt nog gjorde slut med min kille som jag varit tillsammans med i över sju år. Det var ett jättesvårt val men tyvärr det ända rätta. I och med det gick jag ner mina sista kilo och hamnade på -10 kilo till min födelsedad 9 juli 2012. Jag slutade att räkna points och följa viktväktarna för jag gick ner i vikt hur jag än gjorde eller åt. Men tyvärr inte så länge då jag började festa, sluta laga mat och strunta helt i allt. Under ett år höll jag på så och i somras, ett år senare hade jag gått upp 5 kilo.
Har egentligen inte mått så dåligt över det. Har mer mått dåligt över att jag tappat träningen samt känner mig tröttare både i kroppen och huvudet. I alla fall så träffade jag en ny kille i somras som jag idag är tillsammans med. Är superlycklig, nykär och helt galet förälskad kan man säga. Och vet ni vad det bästa är? Han är otroligt bra på att laga mat! Jag älskar mat! Han är inte utbildad eller jobbar som kock. Bara ett intresse som gjort honom sjukt duktig. Och jag lär mig, sakta men säkert. Tyvärr går inte nykär, myskvällar och mat så bra ihop för hälsan. Hjärtat mår bra men jag känner att om jag kommer fortsätta serveras mat i soffan utan att göra något så kommer vi båda få anmäla oss till biggest looser till våren.
 
DÄRFÖR kära läsare, eller dom jag haft förut som nog inte går in och läser här längre pga skrivbrist så tänkte jag ta tag i mig själv igen. Nyårslöfte som kommer spricka efter en månad? Nä jag ska bevisa att ni har fel.
Kommer bli jobbigt i början då jag måste komma in i tänket med portioner och allt igen men jag ska försöka så gott jag kan. Måste också be min pojkvän sluta laga så god mat, eller laga nyttigare mat. I skrivandets stund kom jag också på att jag måste införskaffa mig en våg så jag kan lägga ut viktresultat här, precis som förut.
 
Vill också passa på att be om ursäkt för min bloggsida. Den är inte den mest moderna och i ärlighetens namn suger jag numera på att göra om hemsidor och bloggar. Har inte hängt med helt enketl. Men denna sida är inte till för att bli snyggast och mest lästa i Sverige. Denna sida är främst för mig själv där jag skriver om mina resultat och tankar, och för er som vill ha tips och peppning såklart. Hoppas ni finns kvar där ute. Jag är i alla fall tillbaka.
 
Hörs snart igen!
 
 
 
 

RSS 2.0