Flyttfika och flyttstök!

Det är inte bara jag som flyttar i denna stund. Känner ganska många som byter bo. Bland annat min vän och kollega fredrik som precis (efter en evighets renovering) blivit klar med lägenheten. Igår var jag och några andra kollegor där på visning samt inflyttningsfika. Måste säga att jag blev imponerad. Jättefint! Nu har jag ångest för hur min lägenhet kommer se ut. Men jag får ju inte renovera som jag vill eftersom det är hyres.
Han fick en liten present av mig också. En påse med mediciner och annat bra för husapoteket. Jo en liten baktanke hade jag, han är ju trots allt vikarie på vårat jobb och måste vara frisk när jag vill vara ledig. ;)
Själv är jag hos salle och packar det sista jag har idag. Jag som trodde det skulle bli ca tre lådor då jag redan har tagit alla mina kläder men är snart uppe i tio tror jag. Svettigt men jag får belöning för arbetet senare idag. Salle ska bjuda på middag när han kommer hem från jobbet. Ska bli spännande att se vad han kan få till för något gott. ;)
Ha en bra dag! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5062f8599606ee32a7282078.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5062f8599606ee32a7282078.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5062f8599606ee32a7282078.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5062f8599606ee32a7282078.jpg" class="image">


Ett steg närmare

Morgonpigg och glad. Njaa det kan vi inte säga men sitter i alla fall i bilen mot IKEA. Idag ska jag shoppa som aldrig förr. Behöver nämligen möbler och andra saker till lägenheten. Det kommer ta sin tid då jag i princip inte äger någonting alls. Men också skönt. Maximalt med nya saker och minimalt med minnen. Det kan jag behöva just nu.
Fredagen var hur rolig som helst. Hade nog årets förfest och sen en rolig stund på krogen. Igår lagade jag och mamma middag och drack vin. Nåja, hon drack ett glas och jag tog cola då jag fortfarande var en aning bakis. Bjöd henne på årets godaste förrätt. Var tvungen att se så mina matlagnings-skills fanns kvar, och det stämde. ;)


En till sen uppdate!

Är extremt dålig på att blogga för tillfället. Har så mycket annat för mig men här kommer en till uppdate på veckan som gått.
 
Har såklart jobbat. Börjar bli trögt att kliva upp på morgonen då det blir mörkare och kallare för varje dag. Längtar tillbaka till våren då det var tvärtom. I helgen är jag ledig i alla fall. Tre dagars! Ikväll blir det fest med några tjejer samt krogen. Imorgon blir det lugnt för på söndag morgon åker jag och mamma till IKEA och handlar allt till min lägenhet som jag får om tre veckor. Kommer bli svettigt, kommer bli dyrt, men jag kan klara det!
 
I måndags tog jag och Emma en heldag för att färga varandras hår. Jag gjorde ljusa slingor på henne och hon färgade mitt hår brunt/koppar rött samt blonda slingor på det. Resulterade i en mer.. brun/orange/blond/koppar färg. Vet inte riktigt vad jag tycker. Ska nog lägga in bruna slingor för att tona ner "orangefärgen". Men vi får se. Hade hur som helst en mysig dag/kväll med världens bästa Em!
 
Träning och hälsa? Vad är det? Har inte sett något sådant på en lång tid nu.Vill så gärna sätta igång och jag önskar jag hade ork men samtidigt har jag hamnat i någon period med sug på allt onyttigt. Måste dock göra något åt det här snart, helst nu för att inte gå upp i vikt! Har sagt några gånger att jag ska börja skriva in och börja träna men händer ingenting. Vet inte vart jag ska börja heller. Behöver någon som styr upp allting tror jag.
 
Ska i alla fall ta en lång promenad, när min vovve har vaknat till liv. Han ligger fortfarande i sängen och snarkar på rygg. Latfisen!
 
 
Ha en underbar helg!
  
 
 
 
 

Söndagsmys!

Igår hade jag och mickis en mysig söndag. Efter mitt jobb hade slutat kom hon och hämtade upp mig för att köpa pizza. Åkte hem till mig och tjejsnackade samt gick igenom allt som hade hänt sen sist vi sågs, i juli månad.
På kvällen gjorde vi efterrätt i form av chokladpudding och kollade på många avsnitt av sex and the city. Mysigt värre!


Det här händer i mitt liv

En läglig uppdatering och sammanfattning ang mitt liv.
 
Har snart jobbat klart min första arbetsvecka efter sjukskrivningen. har gått bra och varit roligt att göra något "vettigt" på dagarna, även om jag saknar dom lata dagarna en aning. Imorgon är sista arbetsdagen för helgen och det känns extra bra. Hatar att jobba helg! Man missar så mycket roligt som händer.
 
Håller för fullt på med att kolla ut möbler och andra saker till min nya lya som jag får tillträde till om prick en månad. Har redan köpt en soffa. En mörkgrå divan som kommer förgylla mina filmkvällar samt soffhäng med goaste vännerna. Nu är det bara resten av möblerna kvar (!). IKEA here i come!
 
 
I veckan, förutom jobb har jag även hunnit med en vinafton med bästa Theres, Salle och Morgan. Var mycket trevligt. Har även packat ner mina saker i flyttkartonger hos Salle. Theres hjälpte till och var en exemplarisk tidningsinslagare medan jag räckte henne alla saker jag ägde och hade. Konstigt nog, efter fyra kartonger kunde vi inte se att det fattades något ur skåpen. Man äger för mycket skit helt enkelt.  När vi ändå var hemma hos Salle som var på jobbet passade vi på att göra en god middag tills han kom hem. Det var uppskattat! Känns så bra att vi kan umgås. Han betyder mycket för mig.
 
Annars ser jag fram emot en bra vecka med LEDIG helg. Mamma pratade om att vi skulle ta en shoppingtrip till IKEA tidigare. Får se hur det blir. Kan inte fatta hur någon vill följa med mig när jag ska monsterhandla allt till lägenheten. Måste även sätta tid för körlektioner och teorin. Teorin går btw åt helvete för tillfället. Har någon repetition kvar och det gåååår bara inte. Jävla körkort! Ger snart upp och köper busskort.
 
Just nu. Blev otroligt sugen på ris såhär på lördagkvällen. Jag vet, helt knas. Vissa får sug efter godis och jag får sug efter ris. Så nu ska jag äta lite ris med sötsur sås och köra vidare med teorin. Roligare blir inte min lördagskväll tyvärr mer än att jag ska gå och lägga mig klockan elva. Imorgon, efter jobbet kommer kära Mickis och hälsar på. Blir tjejsnack, kina mat och mera..ris. ;)
 
Puss på rumpan!
 
  

Packar saker!

Idag, på min lediga dag håller jag på att packa saker inför flytten. Trodde det skulle bli en lätt match men nu inser jag att jag äger mer skit än vad jag trodde. Orkar inte stå och rensa ur sånt jag inte behöver/vill ha nu. Det får bli ett senare problem. Kastar ner i väskor och ska fixa kartonger till dom få inredningsgrejerna och kökssakerna jag äger.
Känns fortfarande konstigt fast det har gått så lång tid sen vi bröt upp. Att vara här fast inte bo här. Så mycket minnen. Det känns som en evighet sen. Eller det känns som om tiden har stått stilla. Egentligen borde allt det här med flytt härifrån varit klart för länge sen och jag skäms att han har fått bott med mina saker under sommaren. Jag har skjutit upp alla problem länge nog men nu är det ändring på det. Time to shape up!
Ikväll ryktas det om sällslapsspel och vin i all enkelhet. Vi får se vad som händer. Ha en fortsatt bra vecka! Kram


Vardagen är underskattad!

Nuså! Imorgon börjar jag jobba igen. Känner en viss saknad. Inte till att kliva upp tidigt men till alla fina vänner på jobbet samt vardagen. Jag är knäpp men jag gillar vardag. Det blir lixom roligare att vara ledig då. Som pippi långstrump tex. Gick i skolan en dag för att få jullov. :)
Och jag längtar tills jag får flytta in i min lägenhet. Få börja baka igen. Få laga mat. Få skapa en.. Ja jag säger det igen VARDAG. Äntligen känns den inom räckhåll. En månad kvar. Men jag måste säga att jag trivs hemma hos mor och far också. Får lagad mat, tvättad tvätt och tv-sällskap på kvällarna. Har varit lite lat med att hjälpa till här hemma men skyller på min operation och sjukskrivning. Till veckan ska jag bli en bättre sambo. ;) Jag lovar!


Tidig morgon

Dagen började FÖR tidigt idag. Har blivit van vid långa sovmorgnar och lata dagar sen operationen men det var säkert nyttigt att kliva upp i tid och göra något vettigt. Eller tja.. vettigt och vettigt skulle iväg och kolla på en lägenhet som en person fått idag. Den var väldigt fin. Och nyrenoverad. Efteråt gick vi och tog en mysig fika/frukost på stan samt strosade runt innan jag åkte hem. Är fortfarande oduglig till att bära saker så det var lika bra att jag inte hjälpte till/var i vägen när inflyttningen skulle ske.
 
Sitter nu hemma och känner mig glad för jag har orkat varit ute en sväng. Har suttit med körkortsteori och ska fortsätta med det ett tag till. Idag sa jag att mitt nya liv skulle börja.. har gått dåligt kan jag tala om. Speciellt dåligt då mamma har kommit hem från stuga och tagit med sig en kladdkaka från helgen. Otroligt farligt god. Sen har jag inte skrivit in mitt matintag under dagen. Jag skäms men fortsätter som om inget har hänt. Jag vet att jag kan bättre bara jag skärper mig. Middagen ska bli nyttig i alla fall. Skickar in en bild på den så har jag inget val. Ni måste hjälpa mig och hålla koll. ;)  
 
 
Annars får ni ha en fortsatt fin måndag och trevlig vecka! Har ni inte kommit igång efter sommaren så är det en mycket bra vecka för det. Nu kör vi fram till jul!
 

Dansar aldrig nykter

Igår testade jag något nytt. Satt på en förfest nykter. Nåja, det var hemma hos Theres och det var endast hon och en annan tjej som drack lite vin men ändå. Tyckte jag skulle försöka mig ut och vara social en sväng så jag tog bussen till henne vid sju på kvällen. Klockan tio åkte jag hem med taxi igen. Kändes en aning skumt men skönt då jag var trött efter "äventyret". Theres tog i alla fall bra hand om mig under vistelsen och jag fick alkoholfri dryck med världens sötaste sugrör. :)
Idag mår jag sämre igen. Har legat och sovit hela dagen då febern stigit. Kvällens "to do" blir film. Och möjligen ett besök senare om jag har tur. Och det har jag alltid. ;) Ha så mys vad ni än gör ikväll. Kram <3


RSS 2.0