En mysig fredagskväll!

I mammas lägenhet. Nu har jag flyttat in här för ett tag. Ikväll ska jag faktist bara ta det lugnt och mysa. Orkar inte med något krogliv, inte ikväll i alla fall. Imorgon ryktas det dock om fest med gänget.
 
Ville egentligen bara visa en lapp som mamma hade skrivit. Liten hint om att jag inte ska göra mig för hemmakär här? ;)
 
 
 
 
Trevlig fredagskväll!
 

Vägning!

Dagens vikt: -1,1 kg
 
Totalt: -9,5 kg
 
Nytt rekord! Men jag förstår inte hur jag har kunnat gå ner i vikt denna vecka. Tycker inte jag har ansträngt mig alls. Siktar in mig på -10 kg nu då.. 0,5 kg kvar. Keep up!

På natten ser allt så svart ut

Gick och la mig tidigt ikväll, var dödstrött efter två sömnlösa nätter och trodde att jag näst intill skulle dö en sväng. Men nu sitter jag här helt klarvaken och kan inte sova.
 
Har både "gallstensont" och tankar som spökar runt i mitt huvud. Ingen bra kombination! Tänker på saker som hänt förr, saker som nyss hamnat i min väg och saker som kommer ske. Tyvärr inga positiva tankar alls denna natt. Som om all tro och självkänsla har gått ur mig, förbereder jag mig för det värsta. Pratar i gåtor igen, i now men ville bara skriva att det kommer hända en sak förr eller senare och att det inte finns någon annan väg om inte ett stort under och lite förändringar i dåtiden ändras. Det kommer sluta med en egen avrättning om jag ska vara riktigt hård mot mig själv. Trots all denna oro och vetskap.. kan jag inte låta bli. Jag måste få uppleva. Blundar för sanningen.
 
Imorgon bitti ska jag i alla fall röra lite på mig. Ska iväg och simma en timme med Mickis. Ett träningspass denna vecka är bättre än noll. Därefter åker jag till mammas lägenhet som jag då tar över i fem veckor. Har packat alla kläder, skor och andra nödvändigheter. Blandade känslor men det kommer bli bra. Det måste det!
 
Skänk mig positiva tankar och lite "go" så jag blir mig själv och kan sova igen. Hur var det med allting som jag vill kan jag göra?

Festen som aldrig vill ta slut

Hej och god morgon! Idag är det tisdag och jag ska iväg och jobba för första gången på en vecka. Nu är det slut med ledighet, på ett tag i alla fall. ;)
 
Igår spenderade jag kvällen med Emma på bilbingo. Som vanligt vann jag inte men det var mysigt i alla fall.
Har ångest btw för att jag inte tar tag i träningen på riktigt, eller för att mitt schema är fullsatt och jag inte gör någon tid för träningen. Lever i en bubbla för tillfället där alla roliga saker går först ut. Så tar jag träning, städning, sovning och handling av mat när det passar.. eller inte alls. Skärpning på mig!
 
Nu blir det duschen. Tre arbetsdagar, sen ledig helg igen. Det ska jag kunna stå ut med.  
 
 
 
 
  

Sanningen som kommer fram förr eller senare

Sitter vaken i natten och funderar på det ena och det andra. Har länge velat skriva av mig men ej kunnat. Dels för att jag inte vetat vad jag ska skriva och sen för att jag tycker det är jobbigt med frågor som kommer automatiskt. Men nu, ikväll ska jag berätta för er vad som har hänt i mitt liv den senaste tiden.
 
För att besvara frågan kort och gott.. jag och min pojkvän sedan 7,5 år tillbaka är inte längre tillsammans. Dock har det inte hänt helt plötsligt utan utvecklats under lång tid innan vi tog beslutet. Vi har lixom glidit isär och vill mer och mer olika saker här i livet. Samtidigt har det blivit mer "kompis" av oss ur min synvinkel. Så i böjan av maj tog vi beslutet. Talade inte med någon först utan det har kommit smygandes. Värst var det när vi berättade för mina och hans föräldrar. Ångest. Det gör fortfarande ont i hjärtat och jag börjar gråta när jag tänker på hans underbara familj och släkt som blivit som min egen under åren. Kan inte beskriva nog hur fina människorna är och dom kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Ren förebild hur jag själv vill ha det när jag skaffar mig familj i framtiden. Som ni förstår så är detta en stor bit som kapats bort från mitt liv och jag hatar det. Men samtidigt måste det ske. Jag behöver vara ensam och fundera på vad jag vill göra med mitt liv, lära mig att ta hand om mig själv och inte alltid ha någon som bär upp mig. För jag har faktist bara varit singel 3 månader sen jag var 13 år gammal. Hade ett långt förhållande innan jag träffade Salle. Vet i dagsläget inte hur allt kommer bli men tar en dag i taget. Största problemet som håller mig vaken om natten är våran hund, Douglas. Om Salle flyttar från staden som han troligen kommer göra pga jobb, vad händer med Douglas? Ja självklart kan jag ta hand om honom själv. Men han behöver komma på hunddagis eller liknande eftersom jag jobbar så långa timmar. Han är inte heller van vid att lämnas ensam så länge. Alt att jag hittar en lägenhet nära jobbet så jag kan ta ut honom på rasten. Jaja allt löser sig, bara han är lycklig så är jag nöjd.
 
För att besvara lite frågor. När jag kom hem från Turkiet var jag iväg och kollade på diverse lägenheter jag tänkte hyra i andra hand under sommaren. Men ingen var bra och hyrorna var höga. Dom flesta ville inte heller att en hund skulle få vara där så det blev ingen. Kom överens med Salle att jag fick sova på soffan så länge. Smart val då båda vi behöver spara pengar och inte lägga ut allt på dyra hyror. Och det fungerar faktist. Trots det som har hänt så är vi vänner. Det glädjer mig. Men från och med nästa vecka kommer jag att bosätta mig i mammas lägenhet i ca fyra veckor då dom far på semester. Betalar fortfarande hyran hos Salle då alla mina saker är kvar men sover hos mamma. Efter det vet jag faktist inte vad som händer. Har förhoppningsvis hittat en egen lya.
 
Livet kan verkligen vända men jag vet att allt kommer bli bra och att alla bitat kommer falla på plats. Ångrar ingenting jag gjort med Salle. Vi har haft jätteroligt och han är världens underbaraste kille som alltid har funnits där för mig. Har vetskapen om att jag kanske aldrig kommer få en sån bra kille igen och kanske ångrar mig men jag är tvungen att ta chansen, både för hans och min skull. Den som lever får se..
 
Nu ska jag försöka sluta vara så sentimental och gå till sängs. En ny vecka följt av möjligheter väntar imorgon. Det får vi inte missa.
 
God natt!
 
 

Bilderna jag lovade från midsommar..

 

En galen natt i Östersund 2

Det blev en galen midsommar jag sent kommer glömma.
 
Först var jag med gänget för att grilla, leka lekar och dricka nere vid sjön. Jättemysigt och skrattade så jag nästan kissade på mig när vi lekte lekar som "binda ihop alla lagmedlemmars fötter och köra stafett" samt "snurra tio varv runt en flaska och försöka hitta tillbaka". Alla fick också ett papper med frågor som rörde vårat gäng, Jag förlorade konstigt nog. Man tror man känner sina vänner. ;) Värdparet som ordnade allt får tio tummar upp i alla fall!
 
Senare på kvällen begav jag mig till en annan utomhusfest. Drack lite och gick en tipsrunda med för svåra frågor. Senare åkte vi till stan och mötte upp folk i en park där vi blev kvar långt in på morgonen. Körde kurra gömma i buskarna och hade en barnsligt rolig stund. En efterfest på det, efter vi sett soluppgången (har idag fått förklarat att solen går upp vid 3-4) så det var nog bara vanlig sol vi såg. Men det var vackert!
 
Idag, helt död och arbetar. Funderar på att joina en fest efter passet men jag får se om jag orkar.
Bilder sen gårdagen kommer så fort jag kommit hem och fört över dom på datorn. Då ska ni få se min fina krans! :)
 
 
Trevlig kväll!
 
  

Midsommar it is!

Började dagen med att träffa en barndomskompis som tyvärr inte bor i samma stad som mig längre nere på stan. Hon är hemma några veckor i sommar för att hälsa på familj, vänner samt stressa av från Stockholms-stressen. Vi gjorde några ärenden samt åt lunch och pratade igenom allt som hänt.. alltså närmaste halvåret då vi varit ifrån varandra så länge.
 
Nu är jag hemma igen. Ska börja fixa ihop min midsommarkrans, duscha och göra mig iordning för kvällens festligheter. Ser fram emot en rolig kväll med världens bästa gäng. Självklart kommer bilder på festen sen!
 
Är lite arg över att det är något fel på blogg-appen. Jag kommer inte in och kan skriva inlägg därifrån. Testade att skicka via mms också men det verkade fucka upp sig också. Vad har hänt? Är det fler som har detta problem?!
 
 
Om det inte fixar sig med mobilen så jag kan skicka inlägg, får ni ha en bra midsommarafton så hörs vi imorgon. Njut av livet och kvällen, vad ni är gör. Vi lever nu. <3
 
 
 Världens godaste lunch! Vågar jag skriva att jag åt en morotskaka till efterrätt.. Det är ju trots allt midsommar.

Veckans vikt!

Dagens vikt: -0,6 kg
 
Totalt: -8,4 kg

Väldigt ledig.

Idag sitter jag med körteori och försöker vara duktig. Om en timme ska jag bege mig till körskolan och ha en dubbellektion. Lite less att jag inte kommer få ha "min" körledare utan en annan men det ska säkert går bra ändå.
 
Annars, inte så mycket planer för dagen. Möjligtvis ikväll men vet inte hur det bli än. Är sådär härligt ledig utan måsten och krav. I like!
 
Ha en jättebra dag!

Midsommarfix!

Idag har jag varit på långpromenad med Emma. Solen var framme men det blåste en hel del. Vi passade på att fixa grejer till våra midsommarkransar som vi ska ha på fredag. Snittblommor och björkblad ska pryda mitt huvud hela kvällen. Blir annars en midsommar i stan med gänget. Ska grilla, leka lekar och dricka lite nere vid sjön om vädret är med oss.
 
Jo en bra sak! Kanske inte ska förespråka Mcdonald`s på denna blogg efter som hälsa är i fokus men jag och Emma svängde in och åt en bit. Dom har fått in jättegoda ananasbitar som man kan välja i stället för pommes. Jag som alltid väljer morötter eller äpplen till burgaren blev jätteglad för fler valmöjligheter. Goda var dom också!
 
 
 
 

Dagens citat!

- Jag älskar dig, men jag älskar mig själv mer.

Hon som inte vill somna.

Ligger i sängen och ska sova snart. Egentligen skulle jag sovit för länge sedan men kan inte hålla mig ifrån att facebooka, lägga upp bilder, lyssna på musik, kolla mailen, kolla om det har hänt något nytt på facebook.. ni vet vad jag menar.

Har jobbat hela kvällen. En helt normal kväll, bonus att Emma är tillbaka och det varit bra väder.
Annars inget nytt, jo jag och Emma har pratat om att köpa såna där riktiga träningscyklar och börja träna cykling ute. Ser så härligt ut! Och jag gillar spinning.. Vi får se. Dom kostar en del. Det är mycket annat nu som kommer kosta pengar.

Nu sova. Försöka i alla fall. Vi laddar om för jobb och slutligen spinning imorgon kväll. Kan behöva ett svettigt träningspass efter helgens festligheter.


God natt!

En galen helg i Östersund

I särklass den roligaste helgen på länge. Måste bjuda in T på fler galna weekends känner jag.

Har druckit vin, ätit gott, sovit dåligt, varit på äventyr, skrattat, dansat, sjungit, krogat, våldgästat, nattpromenerat, blivit räddad i nöden och bara njutit av livet!

Idag ligger vi i sängen och kollar på kärleksfilmer och försöker återhämta oss en aning. Man är som sagt inte 17 år längre. I veckan blir det sallad, promenader och spinning.

Laddad och taggad! På återseende.


Partytrick!

Sitter och dricker vin samt leker en lek. Vem kan knyta stjälken från ett körsbär med tungan först. Jag vann!


Breakfast at Tiffanys

Nåja... Nästan i alla fall. Korv och skvaller om gårdagen med T.


Skål!

Skål på er! Sitter just nu hemma med T och dricker vin. Snart ska vi bege oss till en fest.

Trevlig fredagskväll!


Springer, städar och säljer!

Skulle egentligen sova ut idag. Men så ringer pappa och väcker mig klockan åtta, förvånad över att jag sover(!). I alla fall slutade det med att jag ej kunde somna om och istället följde med honom till spåret och joggade ett varv. Härligt väder och bra impulsträning.

Nu städas det här hemma för fullt innan T kommer. Vi ska äta middag, dricka vin och sen troligen gå ut på krogen. Ser verkligen fram emot den här helgen då hon ska sova  här (om hon nu inte hittar något annat tillhåll ;) ) i helgen. 

Nyss kom två tjejer hit och köpte mina nya balkongmöbler jag införskaffade i april. En aning sentimental, det börjar bli verklighet av allt. Det har gått bra, bättre än vad jag trodde med allt men än är det en lång väg kvar. Och det är först nu "chocken" eller vad man ska säga landat och känslorna tar över. Jag har börjat hinna ikapp allt som händer. Men det blir bra. Det vet jag. Vad som än händer har jag alltid den tron.

Förlåt btw för gåtor men jag orkar fortfarande inte ta upp vad som hänt. Nu måste jag sätta igång med städningen igen. Badrummet står på tur! Vi hörs!


Vägning!

Dagens vikt: -0,8 kg

Totalt: -7,8 kg


Nu är semestern på väg bort och det känns bra!

Vi är överens!

Ja! Och vi är överens om att ingen under 25 ska dricka 5 shots på krogen under 1 1/2 timme.

Denna helg ska jag bevisa att man har roligare om man dricker med måtta.


Rea-shopping!

Var iväg på stan för att kolla rean som startat överallt. Men vet ni hur jag funkar? Jag går igenom rean och tycker jag är så duktig och smart som ska passa på att handla billigt. När jag går ifrån affären har jag likt förbannat ett icke-rea plagg med mig hem. Slår aldrig fel!

Köpte en tröja från Indiska för 199 kr. Väldigt prisvärd, fast det ej var rea.

Örhängen, också Indiska som var på rea! Wiihoo! 29kr. Ett rea-fynd iaf.

Helgens fest-outfit är fixad!


Mitt VISA-kort går i konkurs snart!

1000 kronor fattigare, och min tre-dagars lediga helg har inte ens börjat!

Hittade ett ställe i stan som bytte glaset jag hade krossat på min iphone. Det sved i hjärtat att betala då jag måste göra allt som står i min makt för att spara nu. Kunde ha väntat med glasbytet men efter gårdagens lilla olycka (stoppade ner handen i jackfickan och fick en liten glasbit i tummen så det började blöda) kände jag att jag bara var tvungen. Nu glömmer vi det här och blickar framåt!

Middag? Ingen aning om vad jag ska äta. Helst vill jag slänga mig på telefonen och beställa något men jag kan bara inte. Både på grund av vikten, pengarna OCH gallstenen. Vi får se vad som finns i kylen. Kan bli en riktigt spännande middag.

Spinningen blev avbokad på grund av telefonen och andra ärenden jag hade på stan. Vet, jag ska inte hitta på ursäkter men denna gång lovar jag att jag var för upptagen (och en aning sen och stressad). På tisdagkväll går nästa spinning av. DÅ ska jag inte planera in tusen andra saker eller krossa mobilen. Det lovar jag! Men det blir i alla fall en promenad (och kanske lite spring) med vovven ikväll. Som plåster på såren..


Lax wrap!

Nom nom nom... Lunchen blev supergod! Gjorde lax i ugnen, smulade den och la i ett tortillabröd med sallad, tomat och gurka. Några klickar lime aioli som sås. En färdig sås som egentligen är ganska fet men ni vet hur det funkar, man kam äta av allt men i små mängder. ;)


En härlig känsla

Gissa om jag sovit bra inatt efter träningspasset? Och om jag var nöjd när jag kom hem? Känns väldigt skönt att vara på gång igen. Nu taggar jag inför torsdag då nästa spinning går av. Heja mig!


En väldigt tråkig grej som hände på hemvägen dock. Jag cyklade, lyssnade på musik via min iphone och på något sätt lyckades den hitta ut ur min ficka och ner i backen. En gubbe med hund gick precis förbi och plockade upp den åt mig. Tack gubbe med hund! MEN glaset är krossat på framsidan, inte hela men högra hörnet och en bit ner på mitten. Crap.. och jag min dumma blondin tänkte precis ta en skreenshot via mobilen så ni fick se eländet. Alla hjärnceller har inte vaknat än. ;)

Just nu, två laxbitar i ugnen. En till lunch och en till middag som ska ätas på jobbet då jag jobbar ikväll. Nu får alla ha en bra onsdag. Snart helg så kom igen och kämpa med allt ni gör. Vikt, jobb eller plugga. Belöningen är på väg och det finns inget bättre än när man lutar sig tillbaka och vet att man har gjort ett riktigt bra jobb. Tänk känslan och gört!



Första spinningpasset!

Då har jag börjat ladda upp inför mitt första spinningpass. Är en aning nervös men det kommer gå bra. Värre kan det bli på hemvägen då jag i princip bara har uppförsbacke och ska cykla. ;)

Douglas var duktig hos frisören idag. Nu ser han ut som Gustav Vasa men om en vecka är han nog tillruffsad och sitt gamla jag igen. Skönt med sommarfrilla i alla fall!

Tagga tagga tagga! Nu ska jag börja klä om och åka. Vi hörs!


Chillar!

Steker lite i solen med en glass i väntan på att min hund ska bli klar hos frisören.


Stenarnas återkomst!

Sista dygnet har inte varit allt för bra. Tror ni inte att jag fick ett till gallstensanfall mot söndag morgon? Nu är jag så less dom där jävla stenarna som förstör både jobb, pengar och dygnsrytm. Hoppas jag får operation snart. Annars tar jag ut dom själv. Punkt.

Idag är det en ny vecka igen. Jobbar tre av sju dagar, så jag ska glassa runt samt ägna tid över till körkortet och träningen. Just nu borde man kolla på fotbollen kanske som övriga Sverige MEN känner ingen press. Kan se sista kvarten, den mest (förhoppningsvis) spännande delen. Ska nu ladda upp skålen med lite naturgodis som känns nyttigare än vanligt godis med som ej är och kolla på något avsnitt av sex and the city. Måste också börja smida planer för min lediga helg. Första offret är min vän T. Hon kanske inte vet om det än men vi ska ha en sammankomst och dricka vin i solskenet (det blir väl sol?).
Biie..

Jobb.se

Denna helg andas jag bara jobb... Imorgon kör jag till och med en delad tur al'a jobb från 07:00-22:00. Det var länge sedan jag hade ett sånt arbetspass men andra överlever så varför ska inte jag. ;)

Efter jobbet tog jag en powernap as usual men vaknade ganska snabbt av tanken "ska jag ut och gå eller springa?". Det sprätter i kroppen och jag vill verkligen ut och köra nu. Har två bokade spinningpass till veckan som jag ser fram emot. Känns riktigt kul!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens arbete. Låt mig få sova en hel natt utan att fulla kompisar ringer. Och ang tanken jag fick efter min powernap idag, hungern som är en starkare känsla tog över så springturen blev aldrig av. Tanken som räknas heter det väl?


Fredagsmys!

På sommaren är det lättare att hitta nyttigare fredagsmys. Ikväll blir det jordgubbar och körsbär framför en bra film i följd av en tidig kväll.


Just nu:

Bättrar på solbrännan och läser en bra bok!


Drömmer om solen igen!

Nu har man varit hemma en vecka snart och börjar längta iväg till nästa semester. Å vad jag skulle vilja ha en till solsemester att längta till!

Här är några soliga bilder från Alanya. Mer kommer sen!



Dricker färskpressad juice i väntan på lunchen. Jättefin utsikt från berget mot Alanya. Rekomenderar "panorama" om ni ska dit. Fri pickup service till och från restaurangen. Vi var hurtiga och gick hela vägen hem.


Kleopatrabeach


Ice-coffee!


Saknar att kunna doppa fötterna i havet!



Emma vid stranden!


Middag i kvälls-solen! Underbart!


Emma med jordgubbar och sin älskade zlatanbok!





Där satt den!

9,22 km visade nike-appen när jag kom hem. Så otroligt skönt väder det var också.

Sprang dom första kilometerna, sen plockade jag upp mamma och douglas efter vägen och fortsatte med promenad. Nu är jag trött och hungrig. Det ska bli gott med middag! :)


En slö dag!

Nu verkar man ängligen kunna blogga från mobilen. Vilken lycka! :D

Jag ligger i sängen för tillfället. Är väldigt slö men funderar på att ta mig ut och jogga lite. Det var några veckor sen nu. Springa av lite tankar och sånt som gnager i hjärnan. Samt springa av maten jag åt i natt. Det är inte det lättaste att hålla sig ifrån god, onyttig mat när man är halvfull och hungrig. ;)

Hopppas på en bra och fortsatt solig dag! Biiie!


Testar bloggen lite dndlldlldddmdflflzkd

Testar om det går att blogga från appen. Varit så krångligt med den! Hoppas hoppas detta kommer ut dkdldkdkkkkkkdfkxkkxk kflfnnxn


Krogen bra men... ;)

Precis hemkommen från krogen. Var egentligen inte alls sugen på uteliv ikväll men då min vän tjatade så.. ja vad gör man inte för sina vänner!

Var en del folk ute men mest studenter om jag ska vara ärlig. Inte så konstigt med tanke på att dom går ut på fredag. Hade i alla fall en rolig kväll med min vän, hennes syster samt hennes pojkvän. MEN nu sitter jag ensam hemma, i min onepiece, med lite fyllemat, framför ett avsnitt av sex and the city och mår BÄST! Egentid gånger hundra.

Mitt nya liv? Har i alla fall bokat ett spinningpass. Vi börjar smått och riktar in oss på ett bra psyke än så länge. ;)


























Shyyy! Vi håller tyst om maten jag har i påsen ikväll!


Min arbetskompis kan konsten att liva upp ...

img_2443 (MMS)

Min arbetskompis kan konsten att liva upp en eftermiddag ;)


Underbara Juni! Älskar verkligen den här m...

img_3916 (MMS)

Underbara Juni! Älskar verkligen den här månaden.  God morgon på er föresten.


Back to work!

Något seg idag. Det blev en sen tjejkväll.. tror jag var hemma halv fyra om jag ska vara ärlig. Men hade väldigt roligt och hoppas på att vi kan göra om det snart.

Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet. Först jobbdagen på sisådär hundra veckor (känns det som). Kan man inte alltid få ha semestet? Nåväl lite vardag kanske inte är så dumt, speciellt inte om jag ska få till en nystart med viktväktarna. Och kanske få till en och annan normal sovrutin. ;)

Hoppas alla får en bra dag!

En helt vanlig måndagskväll hos min vän T....

img_8746 (MMS)

En helt vanlig måndagskväll hos min vän T. Skvaller och tjejsnack står på tur!


Dagens totalvändning!

Det händer saker i mitt liv som jag inte vill ta upp här i bloggen. Det är svårt då jag bäst får ut mina känslor genom skrivandet men jag måste avstå då det inte bara rör mig själv. 

I alla fall, om man får skriva i gåtor. Jag försöker göra allt för att få det att fungera för tillfället. Rädda situationen och göra det bästa av saken. Men det är inte så lätt som jag trodde. Speciellt inte när jag bara får kritik och skit. Känner mig väldigt inträngd just nu och dagen har vänt, från positiv "jag kan klara allt" till "jag skiter i allt". Tror jag behöver göra punkt 6 på min lista som jag la ut igår kväll.

Lägger ut dagens låt till alla underbara vänner som jag känner! <3


Frukost vid lunchtid!

Sitter precis och äter frukost. Ja jag vet att klockan är halv ett på dagen men man får sova ut sista lediga dagen. Då jag har nystartat med viktväktarna igen försökte jag hitta bättre frukost men med en tom kyl var det inte enkelt. Fick bli wasa med ost och gurka samt ett glas juice och en banan.


Välkommen vardag!

Imorgon är det måndag. Ny vecka och semestern ligger bakom (och ca två kilo på kroppen). Det är hög tid att börja räkna points igen och får igång vardagen. Jag är så less på all snabbmat så det känns inte som några problem. Mer planeringen och lagningen av maten. Har blivit riktigt bortskämd i Turkiet ska ni veta. ;)

Men som sagt, här är min to do list för imorgon:

1. Boka in mig på träningspass så jag kommer igång med spinningen igen.
2. Göra en matlista och veckohandla NYTTIG mat
3. Ringa körskolan och  boka in körtider.
4. Ringa Douglas frisör så han får en tuff sommarfrilla
5. Rensa/städa/göra iordning garderoben och alla andra saker.
6. Träffa en god vän och skvallra om allt som hänt medan jag varit borta ;)


Och SNÄLLA Suss.. du får inte hoppa till punkt 6 direkt bara för att det låter roligast. Skärpning på dig nu!

äntligen fått pussa på världens bästa doug...

img_9883 (MMS)

äntligen fått pussa på världens bästa douglas efter nästan tre veckor ifrån varandra.


nattens drottning

Den värsta söndagen i hela mitt liv! Gårdagens shotmaraton på krogen kanske inte var så smart. Och NEJ, jag är inte odödlig.

Det började som vanligt, en kul förfest med gänget. Extra roliga att träffa alla när man varit borta i två veckor. Vi spelade spel och drack.. och drack. På krogen tyckte fem tappra partydjur att vi skulle dricka shots. Alla bjöd alla en varin gång= fem shots på mindre än två timmar. Dom första tre gick ner av sig själv och vi var kungar. En av oss blev utslängd mellan fjärde och femte omgången. Vi andra var kvar till klockan två (?) och åt hamburgare innan alla gick skilda vägar. Idag har jag förstått att det inte bara varit jag som hängt över toan som en ostkrok. Alla fick sitt straff, mer eller mindre. Men vi hade en rolig natt och nu kan jag börja mitt nya liv imorgon då semestern är över med en bra känsla utan fest/snabbmat tankar.

Otroligt nog togs inga bilder men jag vet inte om jag skulle vilja se dom heller. :P Nu blir det mys i min nyköpta lila onepiece och film.


Det var inte igår! Hejje! :D jag är hemma ...

img_7241 (MMS)

Det var inte igår! Hejje! :D jag är hemma i sverige igen, kom imorse sådär en timme försent då vi mellanlandade i Istanbul och tankade(?) planet. Är trött eftet ett dygn i vakenhet. Samtidigt febrig, ont i halsen och andra krämpor. Skulle ge vaf som helst för sängen me jag har en viktig sak att utföra. Berättar mer om det sen, ville bara skriva en truddilutt om att jag har tänkt mycket på mitt liv, bloggen och allt mellan under min resa. Stora förändringar kommer ske. Bra som dåliga. Och självklart kommer jag delge det mesta här. Ni hänger väl med? ;)  Hörs snart igen med en ny bloggkraft och många fina semesterbilder.  Kram!


RSS 2.0