Vänner och presenter!

Idag kom theres hit på besök. Hon hade med sig försenade födelsedagspresenter till mig. Blev lycklig av alla fina smycken hon köpt. Ni vet, jag är väldigt svag för smycken och har säkert en hel smyckesbutik snart men vill ändå ha mer. Fick också en mugg med texten "i love shopping" samt roliga bakispiller. Det lyste sussi om presenterna. Helt klart! :)
Vi gjorde också iordning lunch/middag, enchiladas. Det blev så gott! Dock har jag inte samma aptit som förr. Tror dom missade min gallblåsa och tog bort magsäcken ist. Ikväll blir det lugnt. Theres ska givetvis ut på krogen och jag får snällt stanna hemma. Det suger. Trevlig fredag på er alla. Tat lugnt!


Roat mig!

Ikväll tyckte mamma att jag skulle försöka åka ut och göra något. Vi blev hämtade av min syster och tog en middag på max. Sen åkte vi och handlade lite mat på ICA maxi. Vid entren hittade vi en rullstol som dom tyckte att jag skulle bli skjutsad i då jag har ont när jag går. Men jag pinade på bra inne i affären tyckte jag. Blev dock yr och fick sätta mig på en soffa utanför och vänta in dom andra efter ett tag. Men ett steg i rätt riktning. Och jag har fått sett lite folk. Det tackar vi för. :)


Dagarna går..

Ligger för det mesta i sängen än. Mitt liv utgår härifrån numera kan man säga. Det enda positiva är att jag håller på med teorin till körkotet som jag annars aldrig "har tid med". Gjort klart både C-provet samt fordonsprovet. Nu är det repetitioner kvar samt slutkörningen på körskolan. Känns bra! Det som driver mig mest är att jag vill kunna ta mig iväg på IKEA då jag ska skaffa saker till lägenheten.
 
Hur leker livet annars då? Less. Nästan så att jag skulle vilja börja jobba igen så jag har någon att umgås med. Tanken var att jag skulle åka till min vapendragare Theres några dagar men då febern ej försvunnit och det fortfarande gör (ursäkta mig) skitont i magen förblir jag hemma hela helgen. Hon som hade lovat att ta hand om mig och laga mat samt puffa mina kuddar bakom nacken. Nu får jag sköta mig HELT själv. Mamma och pappa åker till stugan också. Hur ska detta gå? Tur jag känner folk i hemtjänsten. ;)
 
Nu ni! Nu får ni komma med tips på vad en sjukskriven stackars tjej kan göra på dagarna. Behöver lite ideèr på roliga saker så jag inte självdör här hemma.
 
 
  

Scoore!

Idag har jag besökt lägenheterna jag hade att välja mellan. Tvåan som jag hoppades mest på var perfekt. Bra planlösning, högst upp, balkong med solläge, fina tapeter.. Ja den var som gjord för mig. Tyvärr vågade jag inte ta bilder men lägger ut planlösningen som ni kan få titta på. I mitten av oktober blir det inflytt. Som jag har längtat och väntat på det här. Nu ska det shoppas möbler! Jag är lycklig!


En aning bättre i magen

Hej från sjukstugan!
Idag är första dagen jag kan säga att jag blivit en aning bättre. Har mindre ont i magen och har till och med legat på sidan större delen av natten. Det tar sig! Dock har jag fått ont i halsen och känner mig sjuk. Är det inte det ena så är det det andra. Idag myser jag i min lila onepiece, mamma sa att hennes dagisbarn på ett år hade en likadan men det struntar jag i. Den är så skön att ha på sig hemma. :)
 
Försöker få timmarna att gå genom att kolla på film, prata i telefon, lyssna på musik, köra körkortsteori och kolla på möbler till lägenheten. Berättade jag att har fått två stycken erbjudanden där jag ligger som första plats? En etta mitt i stan samt en tvåa en aning utanför (tar ca tio min att gå ner på stan). I morgon kväll ska jag åka och kolla på dom och hoppas mest på tvåan som ligger en aning närmare jobbet, är större samt har balkong. Håll tummarna!
 
 
Annars inget nytt. Jo jag ska sätta igång med vv till veckan igen. Börja väga mig, hålla koll på vad jag äter och så snart jag blivit frisk börja med träning igen. Nu börjar månad september snart och då är sommarens slarv över. Ska försöka gå ner X kilo till jul beroende på hur mycket jag väger nu. Sista hade jag gått ner tio kilo men då jag inte vägt mig på länge befarar jag det värsta att jag gått upp några kilon. Hur som helst är målet -15 kilo till jul. Vi får se hur många kilon bort jag är på fredag. ;)
 

Anhörigstöd tack!

Tur i oturen att jag inte har någon egen lägenhet nu och får bo hos mamma och pappa. Dom lagar mat, hjälper mig på och av med skor, tar upp saker som jag tappar och servar mig med lite allt möjligt. Till och med social samvaro då mamma har spelar kort med mig ikväll. Hon hatar att spela kort.
Tog en dusch nyss och bytte förbanden på magen. Mamma ville inte riktigt röra det blodiga förbandet så hon assisterade mig istället, som första brösthållare. Hon mer eller mindre stod och tryckte in mitt bröst så jag såg vad jag gjorde nedanför. Ganska roligt faktist. Haha! Ikväll blir det inte så mycket mer än tv och film. Har fortfarande sjukt ont. Och börjar redan bli rastlös på det här. Puss och hej, jag är en sjuk tjej.


Hemma igen!

Nu är jag utskriven från sjukan. Känns jättebra! Ligger i mammas och pappas gästrum och lyssnar på lugna favoriter samt försöker vila. Systers barn, Jennah kom precis hit och ska ta hand om sin sjuka moster. :) känns bra!


Ett försök till morgonmys!

Sitter i mitt sjukhusrum och kollar på tv. Natten har varit hemsk. På grund av smärtorna har jag inte kunnat ligga i sängen. Har mest suttit uppe, lyssnat på radio, smsat med folk och kollat facebook ett tusen gånger. Hoppas dock på utskrivning idag. Mår lite bättre och känner mig mycket piggare. Nu är jag glad att jag inte tog någon mer stark smärtstillande. Då hade jag antagligen mått illa. Nej håller mig till tabletter och biter ihop. ;) Lördag är det också. Önskar det var en vanlig lördag. Då hade jag varit iväg på en liten shoppingtur samt suttit på något mysigt cafe idag. Kanske en liten festkväll med världens bästa vänner. Jaja en annan gång. Nu fokuserar vi på att åka hem och må bra! Hoppas alla får en underbar dag och helg. Kram på er!


Rapport från sjukan!

Då har jag opererat mig. Gick väldigt bra och dom behövde bara göra titthåls operation. Fått fyra "fina" plåster på magen. Efter operstionen mådde jag dock inte så bra. Fick tre omgångar morfin innan dom kom på att det nog utlöste ett typ av gallstensanfall som det kan göra ibland. Fick då testa två andra smärtstillande och det sista funkade sådär. Var helt yr. Kunde knappt gå när jag skulle på toa samt kräktes. Vid haöv sex på kvällen fick jag äntligen åka upp på avdelningen men hade fortfarande ont så hela natten har jag fått sprutor pch kräkts. Imorse mådde jag lite bättre och har tom duschat en sväng ikväll. Dom ville behålla mig tills imorgon dock. Inte glad över det men det är samtidigt en trygghet. Speciellt när det precis började blöda ur magen. Troligen inget farligt men man är ju rädd att såren ska gått upp. Nu blir det sängläge och tv tills jag somnar. Hörs mer imorgon!


Då var mitt liv ihop-packat, igen

Ligger i mammas och pappas gästrum. Ikväll, efter sjukhusvistelsen packade, städade och lämnade jag den lilla ettan jag hyrt en månad. Trist då jag började trivas riktigt bra. Just för tillfället ser det mörkt ut på lägenheter. Ska bo här ett tag och hoppas att det snart dyker upp något bra. Helst en riktigt med första hands kontrakt. Är anmäld på flera stycken såna nu och hoppas verkligen att jag får en snart.
Det svider på hela kroppen föresten. Har duschat med bakteriedödande medel som luktar spritfabrik inför operationen imorgon. Ska ta en till likadan dusch imorgon bitti också. Mysigt värre.. Är så nervös att jag tror jag rymmer från landet. Vet att det inte alls är någon stor operation eller något men tanken på att vara sövd och folk ska skära i mig känns otäckt! Jag kommer dö. Punkt! Eller i alla fall få panik och fäkta med armarna när dom kommer och ska ge mig sömnsprutan. Det kommer troligen sluta med att alla flyr från rummet och ger mig sprutan med gevär likt dom söver vilda djur på håll. Någon som vill med och filma? Det kan bli ett jäkligt roligt youtube klipp. ;)
Nä nä, god natt med er alla! På återseende när min galla är borta. Puss!


Inskrivning!

Sitter just nu på sjukan och väntar. Har skrivit in mig på kirurgen och ska prata med massor av folk idag inför operationen imorgon. Vill mest hem och sova i stället. Vill inte höra vad dom ska göra med mig. Vill bara få det gjort någon gång. Nervös? Ja! Men det går nog bra. Hoppas alla där ute får en underbar dag. Ta hand om er!


Bjuden på ost, vin och kex!

Glatt överaskad blev jag över denna mysiga tillställning ikväll.


Chilldag!

Regnigt ute idag. Passar på att spela kort, chill och dricka kaffe. Sen blir det middag hos mamma och pappa då pappa fyller år. Grattis till dig! Imorgon bitti gäller det, då börjar helvetet med operation och skit. Ha en mysig dG!


Kan vänja mig med lagad middag ;)

Mätt och belåten. Har fått en god middag lagad av min favoritkock. Nu ligger jag och jäser lite på soffan och önskar det fanns en kaffebryggare här i lägenheten. Sjukt sugen på kaffe! Dagen har varit bra. Först jobb och sen en sväng på sjukhuset för att ta blodprover till operationen på torsdag. Efteråt gick jag och en till iväg på bowlinghallen och körde en match. Självklart ägde jag. Som vanligt. Nu blir det film och mys. Älskar livet! <3


Som vanligt måste jag sticka ut på krogen

Döstrött! Och bakis. Men snart ska jag iväg och jobba.
 
Gårdagen var rolig. En aning pinsamt att jag gled in på dansgolvet på krogen, halkade till på klackskorna och ramlade. Inatt tänkte jag inte mer på det men imorse märkte jag att jag hade stukat foten. Gör ont när jag stödjer mig på den. Hoppas inte allt för många såg min snygga entre. ;)
 
Nu ska jag cykla iväg så dagen går fort. Längtar tills ikväll. Varför? Det talar jag inte om. :) Ses och hörs!
 
Puss
 
 

Trevlig kväll!

Hade en mycket trevlig kväll med Theres, min jobbarkompis och hans kompis. Spelade dryckes spel. Vem vann egentligen? Jag vet bara att jag ägde spelet. Sen blev det krogen och nu är jag hemma igen. Ligger och pratar med en person just nu. En fin person. :) snart ska jag sova. God natt på er alla. Tack för ikväll!


Trevlig hemkomst

Efter jobbet kom jag hem till en tom men städad lägenhet. Någon har varit sådär underbart snäll och diskat, bäddat sängen och plockat ihop så det ser lite mer hemtrevligt ut innan den där någon lämnade min lya. Skäms en aning då det borde vara jag själv och ingen annan som städar här hemme men.. en mycket fin överraskning. Tack <3
 
Ska ta en dusch och sen vila. Ikväll blir det fest. SOM det blir fest. Nyligen fick jag reda på att jag ska opereras på onsdag så det är med vemod jag skålar med mina vänner för sista gången. Dvs jag kommer dö, kanske. Lika bra att leva fullt ut ifall att. ;) Har dock inte gjort iordning "innan jag dör- lista" men den är på G.
 
Lägenhetsuppdatering: Ej hittat någon riktig men det kom ut en andra hands lägenhet en tjej vill hyra ut i en månad. Sep-okt, ev till november. Har jag tur eller vadå?! Så nu har jag möjligen boende i en månad till, kanske längre.  
 
 
På återseende!
  

Glassigt!

Uuuunderbar dag igår. Gick ner och solade i badhusparken då det var finväder för första gången i sommar, strosade runt på stan, åt en god lunch och avslutade med take away kaffe på österäng samt mer solning. Bra sällskap gjorde dagen perfekt. Lyckorus gånger hundra. Kvällen var också mysig med räkor och småplock till middag samt lite film på det. Nej tack för en mycket härlig dag. Det här måste göras om. :)


Sömnlös natt

Har haft en sån där sömnlös natt. Allt vändes upp och ner för en sekund och jag har legat och funderat samt gråtit en skvätt. Men har också kommit till insikt. Och nu känns allt bara så bra. Och rätt. Att man ska behöva utsättas för lidande för att komma på vad som betyder något. Ska försöka sova lite innan jag ramlar ihop på golvet. Ute skiner solen. Håll kvar den så jag får ut och njuta efter min skönhetssömn! Puss


Bio!

Världens finaste väder idag! Det avslutar vi med en kall biosal. :) livet leker!


I min fantasi..

Är och hälsar på Theres. Hon sitter vid datorn och jag ligger under hennes sänghimmel och leker att jag är i afrika och måste ha myggnät runt mig. ;) Theres hund, lucky är med på leken och myser med mig. Ikväll ska vi på bio och svulla popcorn. :) annars leker livet. Har blivit så otroligt glad, lycklig och prillig. Det är en underbar känsla efter allt som hänt. <3
Ha en fortsatt bra dag önskar jag och lucky från Afrika.


Glömde....

Säga att jag har sumpatisemester och dricker ett glas (eller flera) rose/fanta ikväll. :)


Mat!

Vi håller på att laga vitlöks baugetter. Det går bra, förutom att jag har en besserwisser i köket. ;)


Måbra dag!

Gårdagskvällen och natten var superkul! Och kräftbuffen vi åt.. Mums! Nej men en perfekt kväll kan man lugnt säga. Tack till Theres och Helena. Detta gör vi om snart.
Idag sitter jag i pyamas, gör ansiktsmask, målar tånaglarna och bara skämmer bort mig själv. Ska mysa ner mig i soffan framför en bra film när masken är klar. Det som fattas är god mat och cola. Men man kan inte få allt. Önskar alla en härlig söndag. På återseende.


Just nu..

Kräftor och förfest!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5026973de087c3245f00000a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_50269755e087c3186700002f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5026975e9606ee6517000026.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5026977ce087c37a9d000098.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_5026977c9606ee694d000028.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3053329/images/2012/pic_502697ade087c318d0000043.jpg" class="image">


Shoppingdag deluxe!

Dagen har spenderats på stan med Theres.  Åt en god lunch samt shoppade lite nya saker. Bland annat två tröjor, nagellack, glasögon, sminkborste, leggins och baslinnen. Solen var framme för en gångs skull så mitt i shoppingen kom vi på att vi skulle sätta oss och ta ett glas vin för njutningens skull. Härligt var det minst sagt!
 
Ikväll är jag lugn. Blir fest imorgon med kräftskiva och allt vad det innebär. Kanske tar ett vinglas här hemma.. man vet aldrig ;)
 
Ha en skön kväll och helg så hörs vi imorgon!
 
 
Livsnjutning när den är som bäst!

Middag!

Igår bjöd mamma och pappa på middag till mig, min syster, hennes kille och barn. Blev lite firad i efterskott också med tårta då dom var borta när jag fyllde år. Fick ett fint kort av mamma och pappa där det stod att jag ska få lite bidrag när möbler ska inhandlas till nya lyan.. När jag får en sån vil säga.
Annars. Mycket trevlig kväll med familjen!


Gängmys!

Igår kväll hade mitt kära gäng bestämt att vi skulle spela minigolf tillsammans. Tror ni att vi blev besviken när vi kom till golfen och det var stängt?! Dock blåste det kallt och var dåligt väder så det var nog lika bra. Vi beslutade oss för att ta en fika tillsammans ist. Målet var mcdonalds först då vissa var hungriga men när vi väl var på plats kände vi att det skulle vara mysigt med liiite mer klass så vi gick till pause. Jag åt en panini med fetaost och soltorkade tomater plus en god latte till. Mysig kväll blev det med världens bästa vänner/arbetskamrater.
Vi sa också hej då till våran Fredrik som lämnar oss för plugg ett tag framöver på annan ort. Lycka till! :)


Älskar att må så här! :)

Men  trött tjej! Tror jag somnade vid halv fem imorse. Pratade i telefon, kollade serier m.m.. Sen vaknade jag varje timme av att Douglas skällde till. Han är ovan med denna lägenhet och det är mycket ljud hela tiden från grannarna ovanför, utanför och brevid. Sen har vi tvättstugan dörr i dörr. Det gör att folk springer en aning mer utanför på grund av den. Snark!
 
Men snart ska jag iväg och jobba. Idag börjar jag klockan tre. Håller på att göra iordning lunch nu och ska sminka bort tröttheten. Vill ju inte skrämma mina stackars tanter och gubbar. ;)
 
För övrigt är allt bra. Jättebra faktist. Har inte mått så här bra på länge nu. Det är en egen lägenhet som fattas, annars är jag väldig nöjd med tillvaron. Btw tror jag inte att jag får den där tvåan som jag kollade på förra veckan. Dom har inte hört av sig och jag låg ändå tvåa... skit! Blev ju kär i den. Men letar vidare.
 
 
Ha en bra dag!
 
 

Shoppingfynd, i affären och garderoben

Idag har jag varit på lunchdate med Theres och Helena. Det slutade med spontan-shopping samt en tröja och byxa rikare. :) Efteråt var jag hem till min gamla lägenhet och gick igenom min walk in closet. Det blev också en glatt överaskande "shoppingtur" då jag hittade massor av kläder som jag glömt bort. Passade på att packa ner och sortera bort sånt som jag inte ville ha längre. Har dragit på att komma och ta mina saker. Vet inte varför. Det känns bara jobbigt och värker i hjärtat. Så mycket minnen.. Inte så konstig kanske. Salle kom hem senare och vi åt middag tillsammans. Gillar att vi är så bra vänner. :) Hemma igen, mamma har varit här på kaffestund. Douglas ska få sova här för första gången och har med sitt älskade lejon som trygghet ifall inte jag räcker till. ;) nu blir det bara mys innan jag ska sova. Kram på er och god natt!


Man kan socialisera ensam också pga teknikens under!

Jobbat dagen lång. Gått bra men var trött imorse. Fick inte mycket sömn på grund av ny miljö samt sängen ligger vägg i vägg med trappuppgången. Halv tolv stack folk ut och halv tre kom folk hem. Lördag som den ska vara för normala, ickearbetande människor.
 
Tidigare ikväll var mamma hit på en fikastund. Var roligt att träffa henne efter fem veckor. Annars bara varit lat och suttit med dator samt mobil och tv. Mysbrallan åkte på med andra ord. Börjar bli van det här. Ucha vad hemsk jag börjar bli. Måste ta mig i kragen och hitta på saker igen innan hela jag blir förslappad och tråkig. Socialisera mera!
 
JO har faktist varit social en stund ikväll. Jag och Theres träffades på MSN och camade lite. Vi åt glass tillsammans och jag jag gjorde en rundtur med datorn i lägenheten så hon fick se hur fint jag bor nu.
 
Bild på vår glass-stund:
 
 
Nu ska jag titta på lite sex and the city och mysa ner mig i soffan. Puss och hej!
 

Nu ska här sovas!

Tänkte bara säga att jag lever än.. och börjar trivas. :) Har hunnit gjort middag, packat upp alla kläder, tagit en dusch, tittat på tv, poppat popcorn, bränt en kastrull (ops förlåt ägare), tittat på film m.m. Hoppas jag kommer kunna sova helt ensam här också. Stör mig fortfarande på att det är nedre våningen så vem som helst kan ställa sig och skrämma skiten ur mig utanför fönstret. Har bommat igen med persiener och gardiner så gott det går.
 
Imorgon jobbar jag från klockan sju. Därför är det god natt för mig snart. När jag pratade med Theres tidigare kom jag på att det var andra helgen i rad som jag är nykter.. det måste vi ändra på till nästa helg så man har något att se fram emot. Blivit FÖR mycket mjukbralla och film nu. Måste tänka på min image. ;)
 
Imorgon kommer mor och far hem från sin semester också. Hoppas dom kommer och hälsar på mig samt tar med god mat i härliga matlådor. Ja det var en hint för jag vet att ni läser!
 
 
Natti Natti!

Honey, i´m home..

Ja så sa jag när jag gick in i den här nya tysta lägenheten efter jobbet. Nu har jag flyttat mina saker till den lilla ettan. Har kommit på att det är ganska bekvämt med andra hands, man slipper bära på möbler och sånt. Bara att ställa väskorna i hallen och slå sig ner i soffan. Det första jag gjorde var att komma på hur nätvärket fungerade. Efter sisådär tjugo minuter fick jag igån både dator och iphone. Kvällen är räddad! Jag är inte ensam längre!
 
Ska försöka göra mig lite middag med dom två kokplattorna jag har. Dock finns ingen ugn. Ni som känner mig vet att jag äter tortillapizza för ofta.. vad ska min nya paradrätt bli UTAN UGN?
 
Annars blir kvällens nöje att packa upp lite kläder och hoppas att någon vill umgås för jag känner mig väldigt ensam just nu. Ensam och.. borta. Som om jag plötsligt var i en annan stad eller annan planet. Här bor ju inte jag lixom!
 
Ha en så bra kväll och kom gärna förbi mig om ni vill. Eller det är ett måste med andra ord. ;) Komsi komsi..
 
 
 
 
 Min nya monsterspis! Tur jag har 50 meter till Daffys (pizzeria för er icke östersundare)

Sista natten..

Sista natten här, i mammas och pappas lägenhet. Dom kommer hem på söndag men jag tänkte flytta in i den nya imorgon. Känns sådär faktist. Jobbigt att packa ihop sitt liv och flytta på sig. Speciellt när jag vet att jag måste göra om samma sak om en månad då den som äger  den andra lägenheten kommer tillbaka. Önskar så att jag fick ett eget permanent boende nu.
 
Men det har varit fina veckor här. I stort sett. Livet har gått väldigt upp och ner på grund av allt som hänt. Ser det som en ny början att flytta vidare. Ny station för nya händelser och galna saker. Och för varje ny station kommer jag hitta mig själv mer och mer. Det om något är jag säker på. I can do this! :)
 
Ikväll kurerar jag in i det sista så jag mår bra imorgon för då blir det jobb. Varken jag kan eller inte. Har inte råd att vara hemma, orkar inte vara hemma och vill inte vara hemma. Skålar med vatten ikväll för en ny tid, ny lägenhet och allt BRA som kommer ske snart. Det gamla är pasé! ;)
 
God kväll!
 
 

Drunk

Fick den här fina låten av Theres. Undrar vad hon tänkte med den? Ska det föreställa mig och Douglas tro? ;)
 
Lyssna, titta och njut!
 
 
 

Illa, jag mår illa!

Soffläge idag också. Fattar inte vart jag fått denna huvudvärk ifrån? Och mår illa! Mår illa hela tiden! Det är inte magsjuka i alla fall. Så långt har jag tänkt men wtf?! Orkar inte må så här längre. Haft detta illamående från och till i över en vecka nu. Drygt. Väldigt drygt! Well well.. Ha en så bra dag allihopa. Ni hittar mig på soffan om ni vill mig något. :)


Sjuk!

Igår kväll fick jag gallstens anfall igen. Denna gång mycket så jag var tvungen att ta smärtstillande. Theres som var här tog hand om mig samt gick ut med Douglas. Världens bästa vän! Imorse vaknade jag utan magsmärtor men med feber och huvudvärk från helvetet. Den gick inte över så var tvungen att sjukanmäla mig. Har legat död på soffan och sovit hela dagen. Svettats och drömt konstiga feberdrömmar. Räddningen kom nu ikväll då en mycket fin person kom och hade med sig ben and jerrys samt middag. Är nog inte forever alone ändå. ;) Det finns bra människor! Nu blir det soffan igen och en film om jag orlar vara vaken så länge. Ha det så bra!


Här ska jag bo!

Här är lite bilder på mitt nya hem en månad fram. Var iväg och fick nycklarna idag men första natten ska bli på lördag har jag bestämt. Den är faktist helt okej och jag trivdes redan från första stund.

 


RSS 2.0