Ursäkta obloggandet, jag flyttar in!

Ligger i sängen nyvaken med Douglas snarkande brevid. Fick mig ett stort leende när jag gick in på mailen via min telefon och såg senaste komentaren på bloggen. Någon tycker att jag ska sätta igång med bloggandet igen. Jag håller med. Det är mycket som har hänt men det är lite svårt pga att jag inte fått något internet här än. Sen har jag haft fullt upp med inflyttningen.
Men nu bor jag iallafall här. I min FINA lägenhet. Trivs redan jättebra men kan inte än förstå att jag ska bo här, på riktigt.
Hade hjälp av världens bästa vänner och familj i torsdags då allt skulle in i lägenhenten. Sen bodde Theres här över helgen och skruvade möbler samt såg till att jag beställde internet, hemförsäkring och andra viktiga saker som jag själv inte vet om hur man gör.
Lovar att lägga ut bilder på lägenheten så fort jag fått ordning på allt. Ni kan få en försmak av första middagen vi lagade i fredags. Jag, theres katta och lille Kian. :)
Nu ska jag kliva upp och ta en morgonpromenad med vovven. Om jag lyckas väcka honom vill säga. Ha en bra dag! <3


Städar upp röran och förbereder för det nya positiva

God kväll på er! Här fortsätter livet på som vanligt. Eller ja, så vanligt det kan vara. Men nu är det bara en vecka kvar tills jag får nycklarna och därmed flyttar in (ej för gott men för en väldigt lång tid framöver). Tänk er, fyra och en halv månad har gått och nu är det äntligen dax. Ser fram emot det jättemycket!
 
Har precis ändrat bakgrunden här på bloggen. Tanken var att så småningom börja om på nytt och skriva vad som ska skrivas här igen. Hälsa och skönhet. Något jag egentligen brinner mycket för men som sagt.. har glidit ifrån en aning. Har massor av tips och ideèr som jag vill dela med mig av och samtidigt behöver jag börja skriva om sånt igen för att ta tag i mig själv. För jag har gått upp några kilon, inte minst märkte jag det i lördags eftermiddag då jag skulle klä om för fest och för första gången på ett halvår kände mig otroligt ful och tjock igen. Nu handlar det om kanske max tre kilo men jag märker skillnad så fort. As less! Nu får det fan vara nog. HAr skrivit hundra gånger att jag ska börja om men nu jävlar!
 
På torsdag kväll ska jag iväg och träna för första gången på väldigt lång tid. Inte vilken träning som helst utan jag ska testa en ny sport. Vad, det får ni se ;) Hoppas det blir en positiv upplevelse och att jag får kicken att sätta igång på allvar igen. Löparskor har jag varit och kollat på också idag. Tänkte att det kommer behövas för min aktiva höst/vinter/vår plus resten av livet. Men som sagt. Ikväll börjar vi städa och göra bloggen fin för denna nystart.
 
 
Vi ses snart!
 
 

RSS 2.0