Enchiladas med kyckling
Det här blev dagens middag. Ett gott recept som går snabbt att göra. Man tillsätter inga kryddor då creme fraichen ger smak nog. Och därför enkelt att laga för den ovane.
Ur viktväktarsynpunkt ger den 12 points per portion (två stycken enchiladas) inte alls illa!
Enchiladas med kyckling 4 port:
Ca 350 g strimlad kycklingfil'e
1 liten burk majs
2 dl lätt creme fraiche, tomat&basilika
1 påse babyspenat, ca 80 g
8 tortillabröd
1 dl riven ost 10%
Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingen i en stekpanna. Tillsätt majs och creme fraichen, koka upp en stund. Tillsätt baby spenaten och rör om så den mjuknar lite. Lägg lite röra på varje tortillabröd. Rulla ihop så dom blir avlånga och lägg ner i en form. Stö osten över och gratinera ca 10 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.
Servera med en god sallad. Går bra att frysa in.
Ur viktväktarsynpunkt ger den 12 points per portion (två stycken enchiladas) inte alls illa!
Enchiladas med kyckling 4 port:
Ca 350 g strimlad kycklingfil'e
1 liten burk majs
2 dl lätt creme fraiche, tomat&basilika
1 påse babyspenat, ca 80 g
8 tortillabröd
1 dl riven ost 10%
Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingen i en stekpanna. Tillsätt majs och creme fraichen, koka upp en stund. Tillsätt baby spenaten och rör om så den mjuknar lite. Lägg lite röra på varje tortillabröd. Rulla ihop så dom blir avlånga och lägg ner i en form. Stö osten över och gratinera ca 10 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.
Servera med en god sallad. Går bra att frysa in.
Kommentarer
Trackback