Risbräck

Här är ett enkelt godis-recept jag gjorde i lördags. Fyra stycken blir 2,5 points och blir mitt favoritgodis till julen.

Risbräck 29 st

6 dl puffat ris
100g mörk blockchoklad

Dela chokladen och smält den i tex micron eller över vattenbad. Blanda med riset och klicka ut i lagom stora bitar på bakplåtspapper. Låt godiset stelna.






I lördags gjorde jag godiset av cluettas 72% mörk choklad, osockrad. Dom blev goda men så fort man tog i de stelnade godiset smälte chokladen och därför har jag ändrat till vanlig mörk blockchoklad. Pointsantalet var desamma.




Kommentarer
Postat av: UlleRulle

Mums! Fast jag håller mig långt borta från sånt. Vill inte väcka sockermonstret....

2011-12-06 @ 20:28:08
URL: http://ullerulle.wordpress.com/
Postat av: Li

Låter supergott!

Och blir så himla fint i cellofan, riktigt "go" present =)

2011-12-12 @ 13:13:22
URL: http://li-mitt-liv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0