Risbräck
Här är ett enkelt godis-recept jag gjorde i lördags. Fyra stycken blir 2,5 points och blir mitt favoritgodis till julen.
Risbräck 29 st
6 dl puffat ris
100g mörk blockchoklad
Dela chokladen och smält den i tex micron eller över vattenbad. Blanda med riset och klicka ut i lagom stora bitar på bakplåtspapper. Låt godiset stelna.
Risbräck 29 st
6 dl puffat ris
100g mörk blockchoklad
Dela chokladen och smält den i tex micron eller över vattenbad. Blanda med riset och klicka ut i lagom stora bitar på bakplåtspapper. Låt godiset stelna.
I lördags gjorde jag godiset av cluettas 72% mörk choklad, osockrad. Dom blev goda men så fort man tog i de stelnade godiset smälte chokladen och därför har jag ändrat till vanlig mörk blockchoklad. Pointsantalet var desamma.
Kommentarer
Postat av: UlleRulle
Mums! Fast jag håller mig långt borta från sånt. Vill inte väcka sockermonstret....
Postat av: Li
Låter supergott!
Och blir så himla fint i cellofan, riktigt "go" present =)
Trackback